ΑΥΡΙΟ (28/11) η Κύπρος θα αναμετρηθεί κόντρα στην Λευκορωσία.

0

Η Εθνική Ανδρών βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στη Πορτογαλία, λόγω του δεύτερου «παράθυρου» για τους αγώνες της 3ης και 4ης αγωνιστικής της προ-προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Για την 3η αγωνιστική του πρώτου ομίλου πραγματοποιήθηκαν δύο αναμετρήσεις. Η Λευκορωσία επικράτησε της Αλβανίας με 90-50, ενώ η Κύπρος δεν τα κατάφερε απέναντι στην αρκετά ισχυρή Πορτογαλία, γνωρίζοντας την ήττα με 74-56.

Η 4η αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο (28/11) και περιλαμβάνει επίσης δύο αναμετρήσεις. Στις 20:00 η Αλβανία θα αγωνιστεί απέναντι στην Πορτογαλία, ενώ στις 17:00 η Κύπρος θα αναμετρηθεί κόντρα στην Λευκορωσία.

Σίγουρα πρόκειται για ακόμα μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, απέναντι στην πιο ισχυρή ομάδα του ομίλου. Η Λευκορωσία μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις έως τώρα στον όμιλο, και θέλει να ολοκληρώσει αήττητη τις υποχρεώσεις της για την προ-προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Η αναμέτρηση της Κύπρου απέναντι στη Λευκορωσία θα ξεκινήσει στις 17:00 το Σάββατο (28/11) και θα μεταδίδεται ζωντανά από το κανάλι της FIBA στο YouTube, και μέσω της ιστοσελίδας της ΚΟΚ στο www.cbf.basketball.