Αυτή είναι η σπιταρόνα των 900τ.μ. που πούλησε ο Πιτίνο (pics & vid)

0

Ο Ρικ Πιτίνο πρόσθεσε 17 εκατομμύρια δολάρια στον λογαριασμό του καθώς πούλησε την έπαυλή του στο Μαϊάμι. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για το «παλάτι» του Hall Of Famer!

Όπως έγινε γνωστό τις τελευταίες ώρες, ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και νυν του Iona State, πούλησε την έπαυλή του στην περιοχή Indian Creek του Μαϊάμι έναντι του φοβερού ποσού των 17 εκατομμυρίων δολαρίων.Βέβαια υπάρχουν πολλοί λόγοι που το «παλάτι» είχε τόσο «τσιμπημένη» τιμή! Διαβάστε και θα καταλάβετε τι εννοούμε. Η έπαυλη είναι, ούτε λίγο ούτε πολύ, 900 τετραγωνικά μέτρα και ο Πιτίνο προσπθούσε να την πουλήσει εδώ και τέσσερα χρόνια.

Η αρχική της τιμή ανέρχονταν στα 24 εκατομμύρια δολάρια ενώ είχε η τιμή είχε «πέσει» στα 21,5 εκατομμύρια δολάρια σύμφωνα με την τελευταία αγγελία μεσιτικού γραφείου γραφείου στο Μαϊάμι. Μάλιστα υπήρχε η επισήμανση «γρήγορη πώληση» και γι’ αυτόν τον λόγο η τιμή ολοένα και μειωνόταν. Διαθέτει 12 μπάνια, ασανσέρ, γραφείο, γυμναστήριο, πισίνα σε στιλ θέρετρου, αποβάθρα με ανελκυστήρες και γκαράζ τεσσάρων αυτοκινήτων.

Ο Πιτίνο και η σύζυγός του Τζοάν είχαν πληρώσει 5,4 εκατομμύρια δολάρια για το εν λόγω ακίνητο το 1999, ενώ πρόσφατα ξαναχτίστηκε και ανακαινίστηκε. Η πώληση έγινε την περασμένη εβδομάδα και είναι ένα από τα πιο ακριβά σπίτια που πωλούνται στο Μαϊάμι κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Νωρίτερα αυτόν το μήνα είχε πουληθεί άλλη μια έπαυλη στην ίδια περιοχή έναντι 30 εκατομμυρίων δολαρίων.

Να σημειωθεί ότι η περιοχή Indian Creek στο Μαϊάμι έχει μόλις 40 ακίνητα και φιλοξενεί κατά κύριο λόγο μερικούς από τους πλουσιότερους ανθρώπους των ΗΠΑ.

Μπορείτε στο βίντεο που ακολουθεί να δείτε όλες τις λεπτομέρειες του σπιτιού που ανήκε στον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο στο gazzetta.gr