Αυτός είναι το κρυφό χαρτί του Βόβορα (pic)

0
BASKET LEAGUE 2020-2021 / ÐÁÏ - ÇÑÁÊËÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÓÙÔÇÑÇÓ ÄÇÌÇÔÑÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI)

Ο Γιώργος Βόβορας έστειλε το μήνυμα μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή προαναγγέλοντας ενεργοποίηση του Γιώργου Καλαϊτζάκη. 

49 πόντους δέχθηκε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Ηρακλή, 25 δέχθηκε στο δεύτερο. Ο Γιώργος Βόβορας έχει ξεκαθαρίσει πως η άμυνα αποτελεί το βασικό συστατικό της επιτυχίας των πράσινων.

Εξάλλου, όπως δείχνουν και τα αποτελέσματα, όταν η ομάδα του δέχεται κάτω από 80 πόντους συνήθως κερδίζει. Στον χθεσινό αγώνα με τον Γηραιό λοιπόν, οι 49 πόντοι παθητικό του πρώτου μέρους εξόργισαν τον Έλληνα τεχνικό που το παρομοίασε ως παιχνίδι All Star Game.

Στο δεύτερο μέρος έκλεισε το ροτέισον, άφησε τελείως εκτός τους Μάρκους Φόστερ και Λευτέρη Μποχωρίδη δίνοντας την ευκαιρία στον Γιώργο Καλαϊτζάκη να ξεδιπλώσει το ταλέντο του. Ειδικά στην άμυνα.

Ο μικρός φαίνεται πως έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Γιώργου Βόβορα και αναμένεται να έχει σημαντικό ρόλο στα προσεχή ματς της Ευρωλίγκας.

“Παιδιά όπως ο Καλαϊτζάκης που μπαίνει μέσα και παίζει στο 100% είναι παιδιά που θα συνεχίσουν”, δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα.

Περιμένουμε, λοιπόν, στα επόμενα ματς της Ευρωλίγκας να δούμε ενεργοποίηση του Γιώργου Καλαϊτζάκη.