Μπαρτζώκας: «Σε καλή κατάσταση ο Ράιτ – Πρέπει να είσαι πολύ συγκεντρωμένος όταν παίζεις με την Άλμπα»

0

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την αναμέτρηση με την Άλμπα Βερολίνου στο ΣΕΦ (30/1, 21:15) και σημείωσε πως ο Ράιτ αναμένεται να αγωνιστεί, καθώς βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

 Aναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα:

Για το προφίλ της Άλμπα Βερολίνου: «Αρχικά να πω ότι τρέφουμε τον απόλυτο σεβασμό για την Άλμπα, τον προπονητή και το πρόγραμμά της. Πάντα παίζει στον ίδιο ρυθμό, ιδίως εντός έδρας ήταν πάντα δύσκολος αντίπαλος για τον Ολυμπιακό, αφού πέρυσι πιο εύκολα κερδίσαμε στην έδρα τους. Μία φορά έχουμε χάσει κιόλας όταν είχα πρωτοέρθει. Έχει ένα συγκεκριμένο παιχνίδι που βασίζεται σε υψηλό τέμπο, στο πώς εκτελούν επιθετικά και αμυντικά. Πρέπει να είσαι πολύ συγκεντρωμένος μαζί τους, να ελέγχεις τα ριμπάουντ και να προσέχεις τις κατοχές, γιατί αν κάνεις κακές επιλογές θα τρέξει στο τρανζίσιον»

Για τους τραυματισμούς του Ολυμπιακού στην θέση του σέντερ: «Έχουμε μία πολύ ειδική κατάσταση, με την έννοια ότι οι Μιλουτίνοβ, Φαλ είναι έξω και πιθανά και ο Πετρούσεβ, θα δούμε σήμερα. Αυτό σημαίνει ότι στις θέσεις της frontline θα είναι ο Σίκμα και ο Ράιτ»

Για τον Ράιτ: «Ο Ράιτ θα κάνει την πρώτη του προπόνηση μαζί μας σήμερα, οπότε καταλαβαίνετε ότι δεν έχω στο μυαλό μου κάτι συγκεκριμένο. Είναι ένα παιχνίδι που θα βγούμε να το παλέψουμε και να μην πιστεύει κανείς ότι είμαστε φαβορί ή ότι είναι εύκολο παιχνίδι. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και είναι πολύ σημαντικό να το κερδίσουμε. Το θετικό είναι πως είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Έρχεται με παιχνίδια. Στην ατομική προπόνηση που έκανε χθες έδειξε σε καλή κατάσταση, αλλά προφανώς έχει να κάνει με την προσαρμογή του στα επιθετικά και αμυντικά plays. Του κάνουμε κάποια ταχύρρυθμα μαθήματα με VIDEO, ας ελπίσουμε ότι η προσαρμογή του θα είναι αυτή που πρέπει για να παίξει όσο περισσότερο γίνεται σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Σίγουρα κάθε μέρα που θα περνάει θα είναι υπέρ φυσικά»

Coffee House