Μπάσκετ Γυναικών: Ήταν ανώτερο και το σήκωσε!

0

Δεν τίθεται αμφισβήτηση πως και φέτος το Πανεπιστήμιο Κύπρου ήταν η καλύτερη ομάδα στο Πανεπιστημιακό πρωτάθλημα μπάσκετ γυναικών. Τα κορίτσια της Σκεύης Γεωργίου ολοκλήρωσαν αήττητες το πρωτάθλημα και όπως πέρσι έτσι και φέτος πήραν άλλο ένα τρόπαιο.

Image

Στο τελευταίο τους παιχνίδι στη σεζόν, κέρδισαν το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο με 28-83, ενώ το ημίχρονο έγιναν και οι απονομές στην πρωταθλήτρια ομάδα.

Όσο για το παιχνίδι δεν χρίζει ιδιαίτερου σχολιασμού. Το Ευρωπαϊκό προσπάθησε, ειδικά στο α’ ημίχρονο να ακολουθήσει τον ρυθμό των πρωταθλητριών αλλά ήταν αδύνατον. Το Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι άλλη κλάση και με συνοπτικές διαδικασίες κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ. Στο ημίχρονο η διαφορά ήταν ήδη σε διψήφια επίπεδα (14-33), ενώ όσο το παιχνίδι έφθανε προς το τέλος η διαφορά μεγάλωνε κι άλλο. Η τελική διαφορά έφθασε στους 55 πόντους (28-83), αλλά αυτό έχει ελάχιστη σημασία. Το σημαντικό είναι πως για άλλη μια χρονιά, τα κορίτσια αγωνίστηκαν σε ένα πρωτάθλημα, ευχαριστήθηκαν τους αγώνες και ευελπιστούν πως κάθε χρόνο θα γίνεται και καλύτερο.

Στο ημίχρονο έγιναν και οι απονομές τόσο στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο που τερμάτισε ως τρίτο και βέβαια στην πρωταθλήτρια ομάδα του Πανεπιστήμιου Κύπρου που τερμάτισε στην πρώτη θέση. Τις απονομές πραγματοποίησε το μέλος της επιτροπής, Κωστάκης Γεωργίου.

Ειδική μνεία αξίζει στους διαχρονικούς χορηγούς μας. Τον ΟΠΟΠΑΠ Κύπρουτον ChCharalambides Christisαι τη CaCablenet Sportsου βρίσκονται πάντα στο πλευρό μας και δίπλα σε όλα τα πρωταθλήματα.

Image
Coffee House