Μπόγρης: ”Τιμητικό το ενδιαφέρον της ΑΕΚ”

0

Ο Γιώργος Μπόγρης παρουσιάστηκε από την Τενερίφη, ενόψει της νέας σεζόν και δήλωσε έτοιμος και αποφασισμένος να βοηθήσει την ομάδα, ενώ χαρακτήρισε τιμητικό το ενδιαφέρον της ΑΕΚ προς το πρόσωπό του.

Αρχικά, ο Έλληνας σέντερ δήλωσε: «Για μένα ήταν μία εύκολη απόφαση να έρθω στην Τενερίφη, γιατί ήξερα πως είναι μία σημαντική ομάδα. Βλέποντας το ρόστερ, πιστεύω πως θα είμαστε ανταγωνιστικοί τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Champions League. Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια. Προτιμώ να παλεύω σε κάθε προπόνηση και παιχνίδι, ώστε να βελτιώνομαι και να παίρνω νίκες. Ήμουν χαρούμενος και στην Μπιλμπάο, καθώς είναι μία μεγάλη ομάδα με καλούς παίκτες, αλλά για μένα το σημαντικό ήταν πως ο κόουτς με εμπιστευόταν και με ήθελε από το τέλος της προηγούμενης σεζόν. Γι’ αυτό ήταν εύκολη η απόφασή μου».

Για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ: «Με τίμησε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ που είναι μία ομάδα πολύ σημαντική, αλλά είμαι χαρούμενος εδώ και τώρα θέλω μόνο να παίρνω νίκες με την Τενερίφη».

Τέλος, για τη συνεργασία του με τον Φραν Βάσκεθ: «Είμαι χαρούμενος που θα είμαι συμπαίκτης με τον Φραν. Είναι σχεδόν ένας θρύλος της λίγκας και ένας μεγάλος παίκτης. Είμαι σίγουρος πως η συνεργασία μας θα είναι πολύ καλή».