Μπρατσιάκος: «Να είμαστε έτοιμοι για την συνέχεια»

0

Ικανοποιημένος από το ανταγωνιστικό πρόσωπο που έδειξαν οι παίκτες του στα πρώτα 30 λεπτά του αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό παρουσιάστηκε ο Βασίλης Μπρατσιάκος, ο οποίος εστίασε στην απαιτητική συνέχεια που περιμένει την ομάδα του.

Αναλυτικά, όσα είπε ο προπονητής της Κύμης:

«Νομίζω πως ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί στα 30 λεπτά του ματς. Ξέραμε ότι οι αντίπαλοι μας θα είναι κουρασμένοι, είχαν σημαντικό ματς την Παρασκευή, έπαιζαν χωρίς τον Σπανούλη και έχουν δύο σημαντικά ματς μπροστά τους. Εκμεταλλευτήκαμε αυτό το γεγονός στο ξεκίνημα του ματς και πετύχαμε εύκολους πόντους στην επίθεση. Όταν, όμως, δέχεσαι 46 πόντους στο ημίχρονο από μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης με έναν σπουδαία προπονητή, δεν έχεις τύχη. Στο δεύτερο ημίχρονο δυσκολευτήκαμε ιδιαίτερα να βρούμε τον δρόμο προς το καλάθι. Δίκαιη πέρα για πέρα η νίκη του Ολυμπιακού. Στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι για την αρχή του δευτέρου γύρου. Έχουμε πολύ σημαντικά ματς για την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμο Χαλκίδας, τον ΕΣΑΚΕ και όλους όσους πήραν μέρος ώστε να γίνει συλλογή τροφίμων. Οι πράξεις αλληλοβοήθειας είναι σημαντικές και είμαστε υποχρεωμένοι να γίνουμε αρωγοί τέτοιων προσπαθειών. Θα ήθελα επίσης να στείλω ένα μήνυμα στον κόσμο της Κύμης, είμαστε μαζί τους, τους υποστηρίζουμε και εύχομαι τα χιόνια να φύγουν όσο πιο γρήγορα γίνεται. Πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια, δεν είχαμε τον πρόεδρο στο πλευρό μας.

Δεν ήταν τόσο κακός σήμερα ο Ελ Αμίν, βοήθησε, έδωσε πολλές πάσες, κάποιες έγιναν ασίστ, κάποιες όχι. Για τα αμυντικά του προβλήματα, είχε διάθεση να παίξει άμυνα, αλλά παίζεις με τον Ολυμπιακό, δεν είναι εύκολο».

Ο Παναγιώτης Κατράνας, από την πλευρά των παικτών, ανέφερε: «Η ομάδα μας πάλεψε απέναντι στην καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Συγχαρητήρια στην ομάδα μας για την προσπάθεια της αυτή. Δεν καταφέραμε να έχουμε μαζί μας σήμερα τους ανθρώπους της Κύμης, που πάντα τους έχουμε στο πλευρό μας. Θέλουμε να τους εκφράσουμε τη συμπαράσταση μας. Θέλαμε πολύ να κάνουμε μια τεράστια νίκη και να τους την αφιερώσουμε, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Μας κακοφάνηκε που δεν τους είχαμε μαζί μας, όπως δεν είχαμε και τον πρόεδρο μας μαζί, λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή. Τώρα κοιτάζουμε το ματς με το Λαύριο, θα δώσουμε και την ψυχή μας σε αυτό το ματς. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και του εύχομαι καλή συνέχεια».