Μπρατσιάκος: «Όλοι μαζί σαν μια γροθιά»

0

Ο Βασίλης Μπρατσιάκος μίλησε για την κρισιμότητα του επερχόμενου παιχνιδιού της ομάδας του απέναντι στον Άρη(25/3, 17:00). Χαρακτηριστικά αναφέρει «ένας ακόμα τελικός» που δείχνει πως βλέπουν το παιχνίδι στην ομάδα της Κύμης.

Πολύ σημαντικός αγώνας για τους γηπεδούχους που με νίκη ίσως εξασφαλίσουν την παρουσία τους στην Basket League και του χρόνου. Παράλληλα ο κόουτς, κάλεσε το κοινό της Εύβοιας να γεμίσει το Κλειστό της Κανήθου για να βοηθήσουν την ομάδα, να πετύχει το σκοπό της.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής της Κύμης:

«Το Σάββατο μας περιμένει ένας ακόμα τελικός! Αυτό θα είναι ίσως το ματς της χρονιάς για εμάς, καθώς με νίκη θα εξασφαλίσουμε κατά μεγάλο ποσοστό την παρουσία μας στην Stoiximan.gr Basket League και για την επόμενη σεζόν. Το έργο μας βέβαια κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι, αφού αντίπαλος μας θα είναι ο Άρης, μια ομάδα υψηλής ποιότητας. Κάθε αναμέτρηση μαζί τους είναι ένα σπουδαίο από μόνο του γεγονός, πόσο μάλλον τώρα που παίζεται για εμάς όλη η χρονιά! Θέλουμε να είμαστε άκρως ανταγωνιστικοί στο συγκεκριμένο παιχνίδι και να δείξουμε ότι δικαιούμαστε να είμαστε στο υψηλότερο επίπεδο. Είμαστε αισιόδοξοι και είναι σίγουρο ότι θα τα δώσουμε όλα για την νίκη. Ο βαθμός δυσκολίας όμως της αναμέτρησης είναι τεράστιος και για αυτό έχουμε ανάγκη να σταθούν για μια ακόμα φορά μαζικά στο πλευρό μας οι φίλαθλοι όλης της Εύβοιας. Όλοι μαζί σαν μια γροθιά θα πετύχουμε την υπέρβαση. Σας περιμένουμε το Σάββατο στο κλειστό της Κανήθου!»