Χαμένος στη μετάφραση…

0

Απλά τα πράγματα…Όταν σε ένα αγώνα που οφείλεις να αποδείξεις από τι είσαι φτιαγμένος δεν μπορείς να κάνεις τίποτα σωστά, τότε ή ήττα είναι πέρα για πέρα δίκαια. Ας το δούμε και αλλιώς όμως. Μόλις μία φορά προηγήθηκε ο Ολυμπιακός και από εκεί και πέρα τον πήρε ο κατήφορος. Να δούμε τα ριμπάουντ, άστε το καλύτερα, να δούμε την άμυνα, μπαααα….

Δέκα λεπτά όλα και όλα άμυνα, κόντρα σε μία ομάδα που μπορούσε να σε χτυπήσει από παντού. Είχε και σε άσχημη μέρα Ντόρσεϊ και Παπανικολάου, άρα δεν μπορούσε να ελπίζει και σε κάτι καλύτερο. Ο Μάρτιν ότι έβαζε μπροστά το έτρωγε πίσω, ενώ ο Σάσα αγνοείται (ένα μήνα τώρα) παρά το πείσμα του Μπαρτζώκα να τον κρατά στο παρκέ.

Όταν κορυφαίοι παίκτες ήταν ο Ουόκαπ με τον Φαλ (τελευταία λεπτά στον πάγκο και οι 2) δεν έχεις και πολλά να πεις. Καθαρή ήττα και το χειρότερο από όλα είναι η αδυναμία του Ολυμπιακού να εμφανιστεί ανταγωνιστικός στο παρκέ. Με την Μπάρτσα έχασε στο σουτ, με την ΤΣΣΚΑ στο δεκάλεπτο του Μπαρτζώκα, σήμερα όμως έχασε από το τζαμπλ.

Ελέω ΣΕΦ σήμερα δεν χάθηκε τίποτα, ωστόσο είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να βρουν τι φταίει και η ομάδα αρνείται πεισματικά να παίξει άμυνα στο πρώτο δεκάλεπτο. (στα περισσότερα παιχνίδια είχαμε αυτό το σύμπτωμα) Αν πρέπει να κλείσω με κάτι θετικό είναι η εικόνα του εξαιρετικού Ουάκαπ ενώ είδαμε επιτέλους και την πρώτη πτήση του Μακ Κίσικ.

Τίποτα δεν χάθηκε, ωστόσο θα πρέπει ο Ολυμπιακός να δείξει ότι μπορεί και μακριά από το ΣΕΦ.

Coffee House