ΧΑΜΟΣ/ ΟΛΑ τα σενάρια και πιθανά σταυρώματα [Μέρος Β’]

0

Πάμε να δούμε και τα σενάρια των θέσεων 7-13. Ιδιαίτερα στις θέσεις 7-11 γίνεται ο κακός χαμός αφού το ντεμαράζ της ΕΑΚ και η νίκη της First Shoot Basket επί των Nicosia Wizards έβαλαν φωτιά στα κομπιουτεράκια.

Ε.Α.Κ

[Vs Δήμος Έγκωμης]

Αντεπίθεση διαρκείας οι Αθλητικογράφοι που στρογγυλοκάθισαν στην 7η θέση. Θα ήταν για ψηλότερα αν δεν ήταν το κακό ξεκίνημα αλλά ότι έγινε έγινε. Η ομάδα του Βόρι Καραγιάννη συγκατοικεί στην 7η θέση με την First Shoot Basket. Αν κερδίσει τους Μακεδόνες είναι σίγουρα 7η χωρίς να την ενδιαφέρει το FSB-CB. Σε περίπτωση που ηττηθεί, θέλει ήττα της FSB από το CB, αλλιώς πέφτει 8η.

First Shoot Basket

[Vs Cyprusbasket]

Από την κατήφεια και τις ήττες, στα χαμόγελα και το κυνήγι της έβδομης θέσης. Μπορεί να μην εξαρτάται μόνο από την ίδια, όμως η ομάδα του Πίτζι θα εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες έχει αφού είναι 8η και πιο κάτω… ΔΕΝ πάει. Παίζει με το CB -που είναι αδιάφορο και προανήγγειλε rotation- και θα περιμένει «δώρο» από τους Μακεδόνες για το colpo-grosso. Απλά τα πράγματα, ήττα της ΕΑΚ, νίκη επί του CB και… 7η θέση. Αλλιώς, 8η.

ΚΕΠ/Δικέφαλος Γερίου

[Vs Nicosia Wizards]

Remake της περσινής τελευταίας αγωνιστικής που θα κρίνει πολλά. Με νίκη μένει 9η και ρίχνει τους Μάγους 11ους. Με ήττα πέφτει 10η αφού στην τριπλή με Wizards και Bucks θα υπερτερεί μόνο των Ελαφιών. Στο φλεγόμενο Γέρι το ματσάκι. Κάντο όπως πέρυσι.

Bucks1931

[ΡΕΠΟ]

Τα Ελάφια ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με 4 νίκες. Όλα τα μάτια και αυτιά στο ΚΕΠ-Wizards. Με νίκη του Δικεφάλου μένουν 10οι, η ΚΕΠ 9η και οι Μάγοι 11οι. Αν οι Wizards βγάλουν το διπλό υστερούν στην τριπλή ισοβαθμία και πάνε 11οι. Και στο βάθος ΕΑΚ (ή First Shoot) ή NBA Friends.

Nicosia Wizards

[Vs ΚΕΠ/Δικέφαλος Γερίου)

Τα έκανε μαντάρα και τώρα τρέχει. Αγνοούν την νίκη από την 7η νίκη οι Μάγοι όμως αυτή από FSB ίσως αποδειχθεί καθοριστική. Πάνε στο Γέρι με μόνο στόχο το διπλό και την αναρρίχηση στην 9η θέση. Αν ηττηθεί μένει 11η και βλέπει NBA Friends. Αδίκησε τον εαυτό της και ότι και να συμβεί οι Λακαταμίτες στην μέρα τους μπορούν να κερδίσουν τον οποιονδήποτε.

UNIc Senior Eagles

[Vs NBA Friends]

12οι ότι και αν συμβεί ενώ οι αντίπαλοι τους 6οι σε όλα τα σενάρια. Το μοναδικό αδιάφορο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής. Οι Αετοί κατά πάσα πιθανότητα θα συναντήσουν στο 5-12 τον Δήμο Έγκωμης σε remake του τελικού της Β’ Κατηγορίας το καλοκαίρι.

Ύδρα Ασφ. Blue Cats

[Vs Think Colour]

Για την τιμή των όπλων και με στόχο την παρθενική τους νίκη. Οι μπλε γάτες είναι εκτός πλέι-οφ και στην 13η θέση ότι και αν συμβεί. Θέλουν όμως την πρώτη τους νίκη στην πρώτη παρουσία τους σε Χειμερινό Πρωτάθλημα για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις. Ότι βγει.