Χειμερινό: Η καλύτερη πεντάδα της 1ης αγωνιστικής – Ποιοι ξεχώρισαν

0

Μπορεί να βρισκόμαστε μόλις στην πρώτη αγωνιστική του Χειμερινού Πρωταθλήματος, αυτό όμως δεν εμπόδισε από το να δούμε κάποιες μεγάλες επιδόσεις και εμφανίσεις. Με πάσα… υποκειμενικότητα και με κίνδυνο κάθε εβδομάδα ν’αδικήσουμε κάποιους επιχειρούμε μέσω από αυτή την στήλη να δίνουμε εβδομαδιαία την καλύτερη πεντάδα της αγωνιστικής.

Αρχή με… πρωτοεμφανιζόμενο και τον γκαρντ του CB Κωνσταντίνο Θεοχαρίδη. Οι 27 πόντοι που σημείωσε απέναντι στους Blue Cats στην νικηφόρα πρεμιέρα του πρωταθλήματος για την ομάδα του Cyprusbasket του δίνουν μία θέση στην πεντάδα μας.

Με παλιό γνώριμο θα συνεχίσουμε στα γκαρντ. Ο λόγος για τον Γιώργο Τσαγγαρίδη, με τον μπόμπερ των πρωταθλητών EUC Alumni Warriors BC να συνεχίζει στη Λακατάμια από εκεί που έμεινε πέρυσι. 30 πόντοι με 7/11 τρίποντα και διπλό επί των Μάγων με πρώτο βιολί τον «Τσάγγα» οι Απόφοιτοι του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου.

Συνέχεια με τον Κωνσταντίνο Σελίτα των NBA Friends. Η νεοσύστατη ομάδα του Παναγιώτη Μπακόπουλου «σόκαρε» την ΕΑΚ με κορυφαίο τον Κωνσταντίνο Σελίτα. Ο Σελίτας ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 18 πόντους, 12 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 6 κλεψίματα όντας καταλυτικός στο πρώτο ροζ φύλλο των Friends (56-50).

Στη λίστα μας μπαίνει και ο Μίλιαν Κονσταντίνοφ. Ο σουτέρ του Δαίδαλος Think Colour ήταν απολαυστικός απέναντι στο UNIc σημειώνοντας 20 πόντους (6/9 τρίποντα) οδηγώντας την ομάδα του Ανδρέα Πηλαβά στην πρώτη νίκη για φέτος στο πρωτάθλημα.

Οι αγώνες ήταν 6, η πεντάδα χωράει μόνο 5 οπότε μεταξύ των αγώνων First Shoot Basket-ΚΕΠ/Δικέφαλος Γερίου και Bucks1931-Γροθιά Κερύνειας θα έπρεπε να επιλέξουμε ένα παίχτη από τις δύο νικήτριες. Μεταξύ των Κύπρου Δημητρίου και Γιώργου Τεουλίδη εμείς θα δώσουμε την θέση στον κύριο Δημητρίου λόγω και του γεγονότος ότι το παιχνίδι κρίθηκε με μικρότερη διαφορά. Ο ηγέτης της First Shoot με 16 πόντους (5 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 3 κλεψίματα) πήρε μπρος την κατάλληλη στιγμή δίνοντας στην ομάδα του το παρθενικό ροζ φύλλο για φέτος.