Χειμερινό/ ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΟΙ στα τελευταία ματς – Το… ΝΤΟΥΕΤΟ «άλλαξε ταχύτητα»

0

Οι πρωταθλητές ανακάμπτουν. Παρά τους συνεχείς τραυματισμούς και το rotation που μικραίνει οι EUC Alumni Warriors BC βρίσκουν τις λύσεις και δείχνουν έτοιμοι να πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους.

Το ντουέτο Μίχα-Διαμαντή δείχνει να είναι σε άλλη διάσταση μετά τα Χριστούγεννα. Ο δαιμόνιος γκαρντ με τον αριθμό 3 μπορεί να έμοιαζε στα πρώτα παιχνίδια έξω από τα νερά του όμως έχει γίνει ένα με την ομάδα και δείχνει τον πραγματικό του εαυτό.

16 πόντους, 4 ριμπάουντ και 6 τελικές πάσες με Δήμο Έγκωμης, 33 πόντους με τους Bucks και 26 πόντους (με 8 ριμπάουντ και 4 ασίστ) απέναντι στους Eagles. 13/31 τρίποντα στα 3 ματς ενώ ενδεικτικό του πόσο σημαντικός είναι για τους πρωταθλητές είναι το γεγονός πως στους 2 αγώνες που είχε αρνητικό πρόσημο στο +/- (με CB & NBA Friends) οι Warriors έχασαν.

Πάμε και στον αφιονισμένο Χρίστο Διαμαντή. Ο… «κανονικός» εμφανίστηκε με την άφιξη του 2023 όπως είχε υποσχεθεί. 19 πόντοι και 12 ριμπάουντ απέναντι στους Μακεδόνες, 25 πόντους με 13 ριμπάουντ απέναντι στους Bucks και 20 με 7 ριμπάουντ στους UNIc. 4 κλεψίματα, 4 μπλοκ και ατέλειωτη ενέργεια από τον φόργουορντ των Τσιατίνη/Ιωάννου με πάνω από 24 EFF κατά μέσο όρο.

Coffee House