Χειμερινό/ Βρε καλώς τα παιδιά… 

0

Βρε καλώς τα παιδιά. Που τους χάνεις που τους βρίσκεις όλο μαζί καταλήγουν. 

EUC Alumni Warriors BC & Δήμος Έγκωμης φαίνεται να έχουν μαγνήτη πέφτοντας συνεχώς ο ένας πάνω στον άλλον. Αρχή πριν από 3 χρόνια με τους Απόφοιτους του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου να πέφτουν πάνω στους Μακεδόνες στον ημιτελικό του καλοκαιρινού Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος. Οι Warriors πήραν το ροζ φύλλο (64-46) και το εισιτήριο για τον τελικό. 

Μετά τα 2 πρώτα ραντεβού στο Ερασιτεχνικό (ρέγκιουλαρ σήζον και ημιτελικό) η έναρξη του Χειμερινού πέρυσι έφερε ξανά αντιμέτωπες τις δύο ομάδες. Μάλιστα πέραν του αγώνα της κανονικής διάρκειας οι δύο ομάδες ήταν οι φιναλίστ και του μεγάλου τελικού, στο καλύτερο παιχνίδι που παρακολουθήσαμε πέρυσι με τους Απόφοιτους του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου να φτάνουν στη νίκη=τίτλος κερδίζοντας τους Εγκωμίτες με 82-75. 

Το φετινό Χειμερινό τους έφερε φυσιολογικά αντιμέτωπους σε ματσάρα της κανονικής διάρκειας με τους Warriors να επικρατούν με 78-74 όμως ως είθισται οι δύο ομάδες δεν μπορούσαν να μην τα πουν και 2η φορά στο ίδιο πρωτάθλημα. Οι Warriors απέκλεισαν την FSB (81-56) οι Μακεδόνες την Think Colour (52-41) και έτσι οι δύο ομάδες θα τα πουν εκ νέου -για 6η φορά στην ιστορία τους- στον ημιτελικό της ερχόμενης βδομάδας.