Χειμερινό: Ξεκινούν τα πλέι-οφ του Πρωταθλήματος Γυναικών

0

Με την ολοκλήρωση της Κανονικής Περιόδου την περασμένη εβδομάδα, το Πρωτάθλημα Γυναικών μπαίνει στην τελική ευθεία του με την έναρξη της φάσης των πλέι-οφ. Η αρχή θα γίνει με τα Προημιτελικά, στα οποία θα αναμετρηθούν οι ομάδες που κατέλαβαν τις 2 τελευταίες θέσεις στη Βαθμολογία, δηλαδή οι Black Panthers και οι ETHA Court Queens. Ο αγώνας, ο οποίος θα έχει χαρακτήρα νοκ-άουτ, θα διεξαχθεί αύριο Τρίτη στις 20:30 στο Γυμνάσιο Αγίου Βασιλείου

Η ομάδα που θα κερδίσει την συγκεκριμένη αναμέτρηση θα πάρει την πρόκριση για τα Ημιτελικά, όπου θα βρει στον δρόμο της την ομάδα που κατέλαβε την 1η θέση στην Κανονική Περίοδο, δηλαδή τις Blue Cats. Ο 2ος Ημιτελικός θα διεξαχθεί ανάμεσα στις ομάδες που κατέλαβαν την 2η και 3η θέση στην Κανονική Περίοδο, δηλαδή τις Moufflons και τις All’D Stars. Και στις 2 περιπτώσεις οι αγώνες θα είναι νοκ-άουτ και θα διεξαχθούν στις έδρες των Blue Cats και των Moufflons αντίστοιχα. 

Η Ημιτελική Φάση θα διεξαχθεί την εβδομάδα 13-19 Μαΐου. Οι νικήτριες ομάδες θα προκριθούν στον Μεγάλο Τελικό, ενώ οι ηττημένες θα αγωνιστούν στον Μικρό Τελικό. Οι 2 Τελικοί θα διεξαχθούν την εβδομάδα 27 Μαΐου – 2 Ιουνίου 2024. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν στη συνέχεια. 

Image
Image
Coffee House