Χιλ: «Το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι είναι το μπάσκετ»

0

Ο Τζορτζ Χιλ άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για όλα όσα βιώνουν στις ΗΠΑ, ενώ παραδέχτηκε ότι το τελευταίο πράγμα που σκέφτεται είναι το μπάσκετ.

Η συνέχεια του ΝΒΑ, ενώ φαινόταν ότι θα πάει καλά, έχει αρχίσει και μαζεύει σύννεφα από πάνω της. Αρκετοί παίκτες παραδέχονται ότι δεν νιώθουν άνετα για διαφορετικούς λόγους ο καθένας και μένει να δούμε που θα καταλήξει όλο αυτό.

Αυτή την φορά μίλησε ο Τζορτζ Χιλ, ο παίκτης των πρωτοπόρων Μπακς αφού μοιράστηκε με όλους μια ιστορία με τον ρατσισμό που βίωσε πριν από κάποια χρόνια στην Ιντιάνα, σχολίασε πως αντιλαμβάνεται το παιχνίδι αυτή την εποχή.

«Δουλεύω το σώμα μου κάθε μέρα, το παιχνίδι μου και πράγματα όπως αυτά, αλλά συνολικά δεν θα μπορούσε να με νοιάζει λιγότερο το μπάσκετ αυτή την στιγμή. Είναι η τελευταία μου ανησυχία. Αυτό είναι το παιχνίδι που είμαι ευλογημένος να παίζω. Όταν η μπάλα είναι στον αέρα είμαι έτοιμος να παίξω, λατρεύω τον ανταγωνισμό, αλλά αυτό δεν είμαι εγώ. Οπότε τελευταία μου σκέψη είναι το μπάσκετ. Δεν θα μπορούσα να νοιάζομαι λιγότερο για όσα συμβαίνουν. Νομίζω υπάρχουν μεγαλύτερα προβλήματα και μεγαλύτερα θέματα στην ζωή αυτή την στιγμή από το μπάσκετ, αλλά αυτή είναι μόνο η προσωπική μου άποψη».

gazzetta.gr