Χωρίς Πρίντεζη και με 13 παίκτες στην Τουρκία, ανοιχτό για Καλάθη

0

Χωρίς τον Γιώργο Πρίντεζη (προφανώς λόγω καταπόνησης και ηλικίας εξαιρέθηκε) αναχωρεί η Εθνική Ομάδα το μεσημέρι για την Κωνσταντινούπολη.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος θα έχει στη διάθεσή του 13 παίκτες και σε σχέση με τους υπόλοιπους έντεκα της αποστολής στη χθεσινή νίκη προστέθηκαν οι Νίκος Γκίκας και Δημήτρης Κακλαμανάκης. Αντίθετα, πέραν του Γιώργου Παπαγιάννη, δεν θα ενσωματωθεί άλλος παίκτης του Παναθηναϊκού μετά τον Γιώργο Παπαγιάννη (ήταν στην αρχική 24αδα και οι Κασελάκης, Μποχωρίδης, Καββαδάς και Χουγκάζ), καθώς οι «πράσινοι» έχουν την Τρίτη τον εξ αναβολής αγώνα με την Ζαλγκίρις.

Πάντως είναι ακόμη πιθανό να ενταχθεί τελικά στην ομάδα ο Νικ Καλάθης (ταξιδεύοντας απευθείας στην Κωνσταντινούπολη), μετά την αναβολή του αγώνα με την Μπαρτσελόνα, μιας κι εξέφρασε και ο ίδιος τη σχετική επιθυμία. Αντίστοιχα, είναι ανοιχτό αν θα ταξιδέψει και ο Σερτάτς Σανλί, που είναι συμπαίκτης του διεθνή γκαρντ στην ομάδα της Καταλονίας.

Αναλυτικά η αποστολή: Νίκος Ρογκαβόπουλος, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Δημήτρης Αγραβάνης, Κώστας Σλούκας, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Γιώργος Παπαγιάννης, Κώστας Παπανικολάου, Βασίλης Μουράτος, Δημήτρης Μωραΐτης, Γιάννης Κουζέλογλου, Κώστας Γόντικας, Νίκος Γκίκας και Δημήτρης Κακλαμανάκης.

sport-fm.gr