Χωρίς Young και Αθηναίου ο Ολυμπιακός στην Αμαλιάδα

0

Με δύο σημαντικές απουσίες συνεχίζονται οι προπονήσεις του Ολυμπιακού ενόψει της εκτός έδρας πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Κόροιβο το ερχόμενο Σάββατο (8/10) .

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Patrick Young και Γιάννη Αθηναίου. Ο πρώτος παραμένει κλινήρης στο νοσοκομείο με βαριά μορφής ιγμορίτιδα και πυρετό, με αποτέλεσμα να του χορηγείται ενδοφλέβια αντιβίωση, ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις αναμένεται αύριο (7/10) να πάρει εξιτήριο. Όσον αφορά τον δεύτερο, ο Έλληνας guard συνεχίζει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, προκειμένου να ξεπεράσει το σφίξιμο που τον ταλαιπωρεί στο προσαγωγό. Αμφότεροι θα παραμείνουν στην Αθήνα και δεν θα ταξιδέψουν με την αποστολή στο νομό Ηλείας.

Οι υπόλοιποι αθλητές των “ερυθρολεύκων” προπονήθηκαν κανονικά σε μειωμένους ρυθμούς, όπως συνηθίζεται να συμβαίνει την επόμενη μέρα των αγώνων. Αύριο (7/10) οι πρωταθλητές αναμένεται να ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους και να ετοιμάσουν τις… βαλίτσες τους.