Χρίστος Στυλιανίδης στο Όλα στη φόρα (2/2): Θέλω μια νέα αρχή (για πρόεδρος ή προπονητής σε ανδρικό)

0

Κατά τη συνέντευξη του, στο «Όλα στη φόρα», ο Χρίστος Στυλιανίδης, ήταν αποκαλυπτικός σε δυο σημαντικά ζητήματα.στυλιανι

Το ένα, είχε να κάνει με ενδεχόμενο υποβολής υποψηφιότητας για την προεδρία της ΚΟΚ και το άλλο, για τις επαφές που είχε με την Αμαλιάδα, για να αναλάμβανε την τεχνική της ηγεσία.

Για το θέμα προεδρίας, ανέφερε ότι η όλη… υπόθεση ξεκίνησε από πρωταπριλιάτικο αστείο, αλλά είπε ότι «αν και εφόσον, υπάρξουν σοβαρές προσεγγίσεις για το άτομο του, τότε θα το σκεφτεί. Αλλά τώρα δεν είναι καιρός για να ασχοληθεί κανείς με αυτό το ζήτημα».

Για την τεχνική ηγεσία της Αμαλιάδας, ανέφερε:

«Πιστεύω ότι έκανα έναν κύκλο στο Γυναικείο και ψάχνω για κάτι άλλο, ειδικά στο Ανδρικό, γιατί πιστεύω ότι αξίζω να είμαι εκεί.

Με την Αμαλιάδα είχαμε σχεδόν συμφωνήσει, αλλά έγιναν κάποια πράγματα στη συνέχεια και η συμφωνία χάλασε».

Οι αναμνήσεις

Σε αρκετά σημεία της συνέντευξης του, ο Χρίστος Στυλιανίδης αναφέρθηκε και σε αναμνήσεις από την πλούσια του καριέρα, είτε με την ΕΝΑΔ, είτε με τον Κεραυνό, ή και με τον ΑΠΟΕΛ.

Αναμνήσεις, που ταυτόχρονα είναι και… μαθήματα για τους νεότερους, που θα μπορέσουν να τα καταφέρουν, εφόσον δουλέψουν σκληρά, όπως έκανε και ο ίδιος.

Αυτό καθώς όπως αποκάλυψε, πήγαινε και έκανε ασκήσεις στίβου στο Μακάρειο στάδιο, όταν έκλειναν οι προβολείς!