Χρόνια πολλά Νίκο Γκάλη (pics)

0

Το CyprusBasket και ολόκληρο το ελληνικό και κυπριακό μπάσκετ εύχονται χρόνια πολλά στον άνθρωπο που μας έκανε να αγαπήσουμε το άθλημα, τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ Νίκο Γκάλη!

Ο Νίκος Γκάλης έχει σήμερα την ονομαστική του εορτή και το CyprusBasket, η ΚΑΕ Άρης και ο Ερασιτέχνης Άρης έδωσαν τις δικές της ευχές μέσω των social media.

Με μήνυμα της στους επίσημους λογαριασμούς τους ευχήθηκαν στον τεράστιο Νίκο Γκάλη για την ονομαστική του εορτή.

«Νίκο Γκάλη, Χρόνια Πολλά για την ονομαστική σου γιορτή! Όσες στιγμές μας χάρισες, τόσες και οι ευχές μας!» ανέφερε χαρακτηριστικά η ΚΑΕ στο μήνυμά της.

Ο Ερασιτέχνης Άρης ανέφερε: Α.Σ Άρης: «Ο μεγαλύτερος Έλληνα καλαθοσφαιριστής όλων των εποχών, Νίκος Γκάλης, έχει σήμερα (6/12) την ονομαστική του γιορτή και ο Α.Σ. ΑΡΗΣ τού εύχεται χρόνια πολλά.

Νίκο Γκάλη, σ’ ευχαριστούμε για όσα μας έχεις χαρίσει. Σ’ ευχαριστούμε που, διατηρώντας την ταπεινότητά σου, έβγαλες τον ΑΡΗ και το ελληνικό μπάσκετ έξω από τα σύνορα, όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης.

Νίκο Γκάλη, να σε έχει ο Θεός γερό. Όσα χαμόγελα χάρισες στον κόσμο του ΑΡΗ, να τα βλέπεις κάθε μέρα στα πρόσωπα τη Έλενας και της μονάκριβής σου, Στέλλας.

Χρόνια πολλά, μέγιστε».

Με τη σειρά μας, ως CyprusBasket ευχόμαστε και εμείς κάθε καλό στον Nick The Greek.


 

View this post on Instagram

 

Στον Ανεπανάληπτο και Μοναδικό Nick the Greek! ??❤️

A post shared by CyprusBasket.net (@cyprusbasket) on