Δάκρυσε ο Τρισόκκας στην εκπομπή “ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ” (vid)

0

Δάκρυσε ο Τρισόκκας ζωντανά στο ‘ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ’

Το μέλος του Δ.Σ του ΚΟΑ, Παναγιώτης Τρισόκκας ήταν ο καλεσμένος της εκπομπής ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ.

Μεταξύ άλλων μιλήσαμε για τον δεύτερο τελικό ΑΕΚ-Κεραυνός, τις προβλέψεις του για τη συνέχεια της σειράς, τα συναισθήματα του παρακολουθώντας δύο από τις ομάδες που αγωνίστηκε να παλεύουν για τον τίτλο, για τις ακαδημίες της ΕΝΠ, ακόμη και τον ΔΗΣΥ και τις επερχόμενες Βουλευτικές Εκλογές.

Αυτός είναι άλλωστε ο νέος αγώνας που περιμένει να… ξεκινήσει στο βασικό σχήμα ο Παναγιώτης Τρισόκκας. Οι εκλογές στις 30/5.

Δήλωσε εν συνεχεία και αποσπασματικά: ‘Να γίνουν έργα σε κάθε Δήμο, να παρέχουμε τη δυνατότητα σε κάθε Κύπριο πολίτη να μπορεί να αθλείται. Ο αθλητισμός είναι πολιτισμός και ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί στις εκλογές είμαι έτοιμος να αφήσω τη θέση μου στον ΚΟΑ. Έχω ενημερώσει ήδη τον Πρόεδρο ότι τα επόμενα 2μιση χρόνια δε θα είμαι εκεί.

Το έργο μου είναι πάρα πολύ δύσκολο. Δυστυχώς μετά την εισβολή οι πρόσφυγες της Επαρχίας Αμμοχώστου έχουν διασκορπιστεί σε κάθε γωνιά της Κύπρου. Ο κόσμος απαξιώνει πλέον τόσο την πολιτική όσο και τους πολιτικούς. Ακόμα και ο τομέας του Τουρισμού που κατ’εξοχήν ευημερούσε δε λειτουργεί πλέον όπως πρέπει με αποτέλεσμα πολλές οικογένειες να έχουν δεχθεί μεγάλο πλήγμα’.

Συγκινητικότερη στιγμή πάντως αυτής της εξαιρετικά ενδιαφέρουσας συνέντευξης ήταν όταν ο Παναγιώτης Τρισόκκας δάκρυσε on-air μιλώντας για τον πατέρα του.