Δείγματα γραφής για τον ΑΡΗ Λεμεσού, στον τελικό η Κ14

0

Από την πρώτη κιόλας στιγμή φαίνονται τα δείγματα γραφής για την σπουδαία δουλειά που γίνεται στα κορίτσια και την ομάδα του Άρη Λεμεσού.

Image

Με πρωτεργάτες τους κοουτς Παντελή Κωνσταντίνου και τους βοηθούς προπονητές του Χρήστο Αυγερινό και Μάριο Κωνσταντίνου στην κανονική διάρκεια η ομάδα της Λεμεσού τερμάτισε στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος επίλεκτης κατηγορίας, πίσω από την ομάδα της Αναγέννησης Γερμασόγειας όπου θα αντιμετωπίσει και στον μεγάλο τελικό.

Στον ημιτελικό η “ελαφρά ταξιαρχία” εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και κέρδισε στην σειρά με 2-1 την ομάδα της ΑΕΚ Λάρνακας. (Σκορ αγώνων 48*-27, 40-*32, *46*-33) Να τονίσουμε είναι η πρώτη φορά που ο Άρης βρίσκεται σε τελικό της Επίλεκτης Κατηγορίας και αυτό πλέον περνά στην σύγχρονη ιστορία του συλλόγου.

Μεταξύ άλλον η ομάδα της Λεμεσού συνεχάρη από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την ομάδα της ΑΕΚ Λάρνακας για την όλη πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα και για τα τρία συναρπαστικά παιχνίδια που έγιναν μεταξύ τους στην φάση των PLAYOFFS.

Αυτό το Σάββατο η ώρα 12:00 ο πρώτος τελικός των κοριτσιών στο λύκειο Αγίου Νικολάου όπου αναμένεται αρκετός κόσμος και από τις δύο ομάδες.

Το CB εύχεται καλές επιτυχίες και στις δύο ομάδες και ο καλύτερος να πάρει το πρωτάθλημα!!!


Image
Coffee House