Δέκα ημέρες… μούρλια με σφραγίδα προπονητών

0

Σιγά μην απολογηθείτε που χαρήκατε. Σιγά μη δώσετε και λογαριασμό για το αν σας έφτιαξε τη διάθεση ένα πανέμορφο δεκαήμερο. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι χιλιοταλαιπωρημένος μα περήφανος και πιστός. Το τελευταίο δεκαήμερο, λοιπόν, εκτόξευσε τα συναισθήματα του κόσμου με αποκορύφωμα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Εκεί, ολοκληρώθηκε το δεκαήμερο που επιφύλασσε δύο πεντακάθαρες νίκες επί του αιώνιου αντιπάλου σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο. Δύο νίκες που απέδειξαν ακόμη μια φορά πως το μέγεθος του Συλλόγου είναι τέτοιο που κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες μπορεί να ρίξει εύκολα στο καναβάτσο τον Ολυμπιακό.

Image

Στο μπάσκετ δεν αποτελεί… είδηση απλώς η φετινή χρόνια είναι ιδιαίτερη και σε συνάρτηση με την απουσία του Νέντοβιτς το εγχείρημα έμοιαζε πιο δύσκολο. Εν τέλει, ήρθε ένα πεντακάθαρο διπλό που υπενθύμισε σε όλους τη σχέση που είναι χτισμένη εδώ και χρόνια σε συγκεκριμένες βάσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Στο ποδόσφαιρο, οι «πράσινοι» από το πρώτο λεπτό έστειλαν το μήνυμα στον αντίπαλο και έφτασαν δικαιότατα στην επικράτηση. Κοινός παρανομαστής και στις δύο περιπτώσεις; Οι προπονητές! Όντετ Κάτας και Λάζλο Μπόλονι κέρδισαν κατά κράτος τις μάχες των πάγκων και δεν επέτρεψαν σε Γιώργο Μπαρτζώκα και Πέδρο Μαρτίνς να αντιδράσουν.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του στο SDNA


Image
Coffee House