ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑΣ ΑΠΟΕΛ

0

Το Τμήμα Επικοινωνίας της Ακαδημίας Καλαθόσφαιρας ΑΠΟΕΛ σας ενημερώνει :

Με δύο αγώνες συνεχίστηκαν οι υποχρεώσεις των ομάδων μας το Σαββατοκύριακο που πέρασε.

Η ομάδα Κ14, συνεχίζει να εντυπωσιάζει, κερδίζοντας και τους Youth Stars με 43-38, παραμένοντας στην πρώτη θέση διατηρώντας το απόλυτο! Αξίζει να σημειωθεί ότι η αντίπαλη ομάδα μόνο μια φορά κατάφερε να περάσει μπροστά στο σκορ στις αρχές του παιχνιδιού. Η διακύμανση του σκορ την περισσότερη ώρα του αγώνα ακουμπούσε διψήφιο αριθμό και η οποία μειώθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα. Η ομάδα μας πλέον βρίσκεται τόσο κοντά όσο ποτέ στην Επίλεκτη Κατηγορία 4 αγωνιστικές πριν το τέλος της Α Φάσης! Συνεχίζουμε σεμνά, ταπεινά, με σοβαρότητας πιστεύοντας στις δυνάμεις των παιδιών μας και του προπονητή μας κ. Αντώνη Ρουσσάκη!

 

Η ομάδα Κ18, έχασε από την Έθα, κρατώντας τις εμπειρίες και κτίζοντας για το μέλλον. Η ομάδα απαρτίζεται στην ολότητα της σχεδόν, από παιδιά της Κ16, για τα οποία είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι  και σίγουροι για το μέλλον τους!

 

Οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά για όλες τις κατηγορίες τηρώντας όλα τα μέτρα υγιεινής με…τις δικές μας μάσκες πλέον! Ακαδημία με στυλ και στον κορονοϊό.

 

 

Την ερχόμενη αγωνιστική οι ομάδες μας αντιμετωπίζουν:

Κ14: Έθα – ΑΠΟΕΛ

Κ16: ΕΝΑΔ – ΑΠΟΕΛ

Κ18: ΑΠΟΕΛ – Α.Ο Αραδίππου

 

Καλή Επιτυχία σε όλους.

 

Image preview

Image preview

Image preview

Image preview