Δελτίο τύπου Anorthosis Basketball: Aναλυτικά όλη η δραστηριότητα του Σαββατοκύριακου

0

Δελτίο τύπου από Τμήμα επικοινωνίας Anorthosis Basketball

Σαββατοκύριακο, έντονης αγωνιστικής δραστηριότητας είναι αυτό που ζυγώνει για την ομάδα μας, για μιαν ακόμα φορά!

Ως γνωστόν, στη… μάχη έχουν ριχθεί και τα νεαρά μας ταλέντα, αυτά των ηλικιών Κάτω των 12, όπου η Ανόρθωση, δίνει και πάλι, δυναμικό παρών, με δυο ομάδες!

Οι δε, άλλες μας ομάδες, με απαρχή την Ανδρική και μέχρι τα τμήματα Κάτω των 14, θα έχουν να δώσουν ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Ρεπό, θα έχει η Γυναικεία μας ομάδα.

*Πιο αναλυτικά όλη η δραστηριότητα του Σαββατοκύριακου για την ομάδα μας:

 

Ομάδα Ανδρών (Β2` κατηγορία – Α` φάση): Ανόρθωση – Youth Stars

Ένα ακόμη αρκετά δύσκολο παιχνίδι θα δώσει η ομάδα μας, στο πλαίσιο της πρώτης φάσης για το Πρωτάθλημα Ανδρών Β2` κατηγορίας.

Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής, υποδέχεται στην αίθουσα της Β` τεχνικής σχολής Λεμεσού, την ομάδα του Youth Stars, η οποία πραγματοποιεί μιαν πολύ καλή πορεία και έρχεται στην έδρα μας, με αγωνιστικές απαιτήσεις.

Ωστόσο ο στόχος μας, είναι η επάνοδος στο δρόμο των επιτυχιών και οι παίκτες μας, μαζί με την τεχνική ηγεσία θα προσπαθήσουν με όλες τις δυνάμεις τους για να φθάσουν στη νίκη.

Αποτέλεσμα που θα ισοδυναμεί με ένα ακόμη βήμα, για την πραγματοποίηση του στόχου της χρονιάς, που είναι η άνοδος στη Β1` κατηγορία.

 

Ομάδα Γυναικών (Α` φάση): Ρεπό

Προερχόμενη από πέντε διαδοχικές νίκες, η Γυναικεία μας ομάδα θα έχει ρεπό σύμφωνα με το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής για την πρώτη φάση.

Με την ευκαιρία αυτή, θα γίνει ένας μικρός απολογισμός της μέχρι στιγμής πορείας, αλλά και μια μίνι προετοιμασία ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

 

Ομάδα Ανδρών Κ18 (Α2` κατηγορία): Ε. Ν. Παραλιμνίου – Ανόρθωση

Με αντίπαλο, το συγκρότημα της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, σε εκτός έδρας παιχνίδι συνεχίζονται οι υποχρεώσεις της ομάδας μας, στο πρωτάθλημα Ανδρών Κάτω των 18, για την Α2` κατηγορία και συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Πρόκειται για μια δύσκολη αναμέτρηση, η οποία θα διεξαχθεί στο Γυμνάσιο Παραλιμνίου, απέναντι σε μιαν ομάδα που πέραν του παράγοντα έδρας, ξεκίνησε νικηφόρα τις αναμέτρησης της στο νέο πρωτάθλημα, όπως βέβαια και η δική μας.

Ωστόσο ο στόχος της τεχνικής ηγεσίας και των παικτών μας, είναι να σημειώσουν τη δεύτερη συνεχόμενη τους νίκη, παρά τις δυσκολίες που θα τους αναμένουν στο Παραλίμνι!

 

Ομάδα Γυναικών Κ18 (Α` φάση): Ανόρθωση – ΑΠΟΠ

Με αντίπαλο τον πάντα υπολογίσιμο συγκρότημα του ΑΠΟΠ, συνεχίζονται οι υποχρεώσεις της ομάδας μας, στο πλαίσιο της πρώτης φάσης για το πρωτάθλημα Γυναικών Κάτω των 18.

Το παιχνίδι, θα διεξαχθεί στην αίθουσα της Β` τεχνικής σχολής Λεμεσού και εντάσσεται στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής.

Η αντίπαλος ομάδα, κατέρχεται στην έδρα μας, στοχεύοντας στο νικηφόρο αποτέλεσμα, αλλά ίδιος είναι ο στόχος και για την ομάδα μας.

Ωστόσο για να τον πετύχει, θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια, προσοχή και σοβαρότητα.

 

Ομάδα Ανδρών Κ16

Χωρίς αγωνιστική δράση, θα παραμείνει κατά το Σαββατοκύριακο, η Ανδρική μας ομάδα Κάτω των 16. Ευκαιρία, για ανάσες, απολογισμό, αλλά και προετοιμασία για τη δύσκολη συνέχεια.

 

Ομάδα Γυναικών Κ16 (Επίλεκτη κατηγορία – Β` Φάση): Ανόρθωση – Αχιλλέας Καϊμακλίου

Απαρχή αγώνων για τη Γυναικεία μας ομάδα Κάτω των 16, στο πλαίσιο της επίλεκτης κατηγορίας του αντίστοιχου πρωταθλήματος!

Η πρεμιέρα, θα περιλαμβάνει ένα δύσκολο – από τα αρκετά που θα έχει να δώσει σε αυτήν τη φάση- παιχνίδι για την ομάδα μας, η οποία υποδέχεται στην αίθουσα της Β` τεχνικής σχολής Λεμεσού, το συγκρότημα του Αχιλλέα Καϊμακλίου.

Ο αντίπαλος μας, είναι μια δυνατή ομάδα που θα έλθει στη Λεμεσό, με απαιτήσεις και έτσι, οι παίκτριες μας, καλούνται να είναι ιδιαίτερα σοβαρές και προσηλωμένες στην προσπάθεια που θα κάνουν, για να σημειώσουν ένα νικηφόρο ξεκίνημα στην επίλεκτη κατηγορία.

 

Ομάδα Ανδρών Κ14 (Περιφερειακό – Β` Φάση): Ανόρθωση – Αναγέννηση

Πρεμιέρα των υποχρεώσεων για την Ανδρική μας ομάδα Κάτω των 14, για τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος, το οποίο θα έχει τη μορφή του περιφερειακού.

Στο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Λυκείου Αγίας Φύλας, θα αντιμετωπίσει το συγκρότημα της Αναγέννησης Γερμασόγειας.

Ο στόχος του σωματείου μας σε αυτήν την κατηγορία, είναι να αναπτύξουν οι νεαροί μας παίκτες το ταλέντο τους, εν μέσω της τριβής τους σε αυτά τα παιχνίδια και έτσι, το παιχνίδι με την ομάδα της Γερμασόγειας, εντάσσεται σε αυτό το πλαίσιο.

 

Ομάδα Γυναικών Κ14 (Επίλεκτη κατηγορία): ΕΝΑΔ- Ανόρθωση

Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή για την ομάδα Γυναικών Κάτω των 14, η οποία στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής για την επίλεκτη κατηγορία του πρωταθλήματος, θα αναμετρηθεί με την ομάδα της ΕΝΑΔ.

Πέραν του στόχου, που είναι το πρώτο νικηφόρο αποτέλεσμα, για τις νεαρές μας παίκτριες, η αναμέτρηση με το συγκρότημα του Αγίου Δομετίου, αποτελεί μιαν ακόμη ευκαιρία εξέλιξης του ταλέντου τους, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο.

Ομάδες Κάτω των 12

Συνεχίζεται η δραστηριότητα για τα νεαρά μας παιδιά, αυτά των ομάδων Κάτω των 12, στα οποία το σωματείο μας επενδύει για το δικό της μέλλον, όπως βέβαια και των παιδιών μας!

Κατά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο λοιπόν, η πρώτη μας ομάδα, θα αντιμετωπίσει τον ΑΣΙΛ Β` ενώ η δεύτερη, θα αναμετρηθεί σε εκτός έδρας παιχνίδι με το Phoenix MJ Basket Plus, σε αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο Γυμνάσιο Τσιρείου.

*Για τις ημερομηνίες και ώρες έναρξης όλων των αναμετρήσεων, υπάρχει επίσημη ενημέρωση στην ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας:

https://www.cbf.basketball/el/page/home (Κατηγορία «Διοργανώσεις»)

 

Με εκτίμηση,

Από Τμήμα Επικοινωνίας Anorthosis Basketball (News Letter)