Δελτίο τύπου από Τμήμα επικοινωνίας Anorthosis Basketball

0

Το καθιερωμένο δελτίο τύπου, σχετικά με τους αγώνες που θα δώσει η Ανόρθωση, αύριο και μεθαύριο, έχει αποστείλει στα ΜΜΕ, το Τμήμα Επικοινωνίας των κυανολεύκων της Αμμοχώστου: 

Αρκετή και πάλι η δραστηριότητα για τα καλαθοσφαιρικά μας τμήματα, σε Άνδρες και Γυναίκες, τόσο στο χώρο των ενήλικων κατηγοριών, όσο και στον αντίστοιχο των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων από τα τμήματα 18 ως και των 14!

Ειδικά όμως όσον αφορά τις δυο ομάδες μας, Κάτω των 12, τίθενται αντιμέτωπες μεταξύ τους, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής!

Η Ανόρθωση Κ12 Β` τεχνικής σχολής Λεμεσού, θα παίξει με την Ανόρθωση Α` της Αγίας Φύλας.

Αυτό, είναι κάτι το εντυπωσιακό!

Να σημειωθεί ότι η Ανόρθωση, όπως και οι υπόλοιπες ομάδες, σε όλα σχεδόν τα προαναφερόμενα επίπεδα, είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν κατά το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, λόγω της διακοπής, αλλά σε αυτό που ζυγώνει, υπάρχει η επάνοδος στην αγωνιστική δράση.

Παρουσιάζουμε παρακάτω τη δραστηριότητα της ομάδας μας:

 

Ομάδα Ανδρών Ομάδα Ανδρών (Β2` κατηγορία – Α` φάση): Ζήνωνας – Ανόρθωση

Με μιαν πολύ δύσκολη εκτός έδρας αποστολή, αρχίζει ξανά η αγωνιστική δραστηριότητα για την Ανδρική μας ομάδα.

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα Ανδρών της Β2` κατηγορίας, θα αντιμετωπίσει στη Λάρνακα, το συγκρότημα του Ζήνωνα, το οποίο βρίσκεται στα ψηλά της βαθμολογίας και συγκεκριμένα στην 3η θέση, με απολογισμό τριών νικών και ισάριθμων ηττών.

Ωστόσο ο στόχος για τη δική μας ομάδα και παρά τις αναμενόμενες δυσκολίες που θα την περιμένουν σε αυτό το παιχνίδι, είναι το νικηφόρο αποτέλεσμα, με τους παίκτες μας, να είναι πανέτοιμοι, ούτως ώστε να επιστρέψουν στη βάση τους με το ροζ φύλλο αγώνα.

 

Ομάδα Γυναικών (Α` φάση): Phoenix MJ Basket Plus – Ανόρθωση

Στην αίθουσα «Ν. Σολομωνίδης», θα βρεθεί κατά την 9η αγωνιστική για την πρώτη φάση του πρωταθλήματος, η Γυναικεία μας ομάδα, όπου καλείται να αντιμετωπίσει το συγκρότημα του Phoenix MJ Basket Plus.

Είναι το… ντέρμπι των Φοινίκων, όπως εύστοχα θα μπορούσε να το αποκαλέσει κανείς, ενώ όσον αφορά το αγωνιστικό επίπεδο των δυο αντιπάλων, θα τολμούσαμε να πούμε ότι η δική μας, μπορεί να φθάσει στο νικηφόρο αποτέλεσμα!

Αυτός βέβαια είναι ο στόχος για τις κοπέλες μας, που έχουν τη δυνατότητα για να τον καταφέρουν, φθάνει να δείξουν την πρέπουσα προσοχή και σοβαρότητα, απέναντι σε έναν υπολογίσιμο αντίπαλο, που θα έχει και τον παράγοντα της έδρας με το μέρος του.

 

Ομάδα Ανδρών Κ18 (Β` Φάση – Α2 κατηγορία): Ανόρθωση – Διγενής ΝΒΑ

Με αντίπαλο, τη δυνατή ομάδα που διαθέτει ο Διγενής ΝΒΑ θα αναμετρηθεί η Ανδρική μας ομάδα Κάτω των 18, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για τη δεύτερη φάση στο πρωτάθλημα της Α2` κατηγορίας.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Γυμνασίου Ζακακίου και εκτιμάται, ότι θα είναι συναρπαστικό, αν και οι παίκτες μας έχουν τις δυνατότητες για να φθάσουν στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Σημειώνεται ότι και οι δυο ομάδες, έχουν από μια νίκη και μια ήττα, στα δυο μέχρι τώρα παιχνίδια τους και σε περίπτωση νικηφόρου αποτελέσματος για τη δική μας ομάδα, θα υπάρξει βαθμολογική προώθηση της.

 

Ομάδα Γυναικών Κ18 (Α` φάση): Κεραυνός – Ανόρθωση

Με μιαν δύσκολη εκτός έδρας αποστολή, συνεχίζεται η προσπάθεια της Γυναικείας μας ομάδας Κάτω των 18, η οποία στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής, για την πρώτη φάση της διοργάνωσης, θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το συγκρότημα του Κεραυνού.

Βάση του τι έχουν παρουσιάσει στο μέχρι τώρα πρωτάθλημα, οι δυο ομάδες, δείχνουν να είναι ισοδύναμες, αλλά στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ο αντίπαλος θα έχει τον παράγοντα της έδρας με το μέρος του.

Άρα, οι παίκτριες μας καλούνται να καταβάλουν ιδιαίτερη προσπάθεια, για να καταφέρουν να φθάσουν στο νικηφόρο αποτέλεσμα, που είναι ο στόχος τους.

 

Ομάδα Ανδρών Κ16 (Περιφέρεια – Β `Φάση – 2ος όμιλος): Ανόρθωση –Pagecorp Group ΕΝΑΑΘ

Με εντός έδρας αναμέτρηση, θα ξεκινήσει για την Ανδρική μας ομάδα Κάτω των 16, η προσπάθεια της, για το 2ο όμιλο του περιφερειακού πρωταθλήματος η ομάδα μας.

Στο Γυμνάσιο του Αγίου Στυλιανού και στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, θα τεθεί αντιμέτωπη με το συγκρότημα του Pagecorp Group ΕΝΑΑΘ.

Οι νεαροί μας παίκτες, με προσοχή, αυτοσυγκέντρωση και σοβαρότητα, θα παλέψουν για να φθάσουν στο νικηφόρο αποτέλεσμα

Το ίδιο φυσικά, θα πράξει και ο αντίπαλος, κάτι που σημαίνει ότι η προσπάθεια των παικτών μας, δεν θα είναι εύκολη.

 

Ομάδα Γυναικών Κ16 (Β` Φάση – Επίλεκτη κατηγορία): Ανόρθωση – Κεραυνός

Εντός έδρας αναμέτρηση περιμένει τη Γυναικεία μας ομάδα Κάτω των 16, η οποία σύμφωνα με το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης, θα αντιμετωπίσει στην αίθουσα της Β` τεχνικής σχολής Λεμεσού, τον Κεραυνό.

Τις παίκτριες μας, περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς ο αντίπαλος διαθέτει μια δυνατή ομάδα, που θα έλθει στη Λεμεσό, με απαιτήσεις νικηφόρου αποτελέσματος, για λογαριασμό του.

Όμοιος βέβαια θα είναι ο στόχος και για την ομάδα μας, αλλά θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να τα καταφέρει!

 

Ομάδα Ανδρών Κ14 (B` Φάση –Περιφέρεια – 1ος όμιλος): Ανόρθωση – Αστέρας Μέσα Γειτονιάς

Μια ακόμα δύσκολη αποστολή για την Ανδρική μας ομάδα Κάτω των 14, αναμένεται κατά την 3η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος.

Στην αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Λυκείου Αγίας Φύλας, θα αντιμετωπίσει το συγκρότημα του Αστέρα Μέσα Γειτονιάς.

Ο –όπως πάντα σε αυτές τις αναμετρήσεις- πρώτιστος στόχος για τους νεαρούς μας παίκτες, είναι να εκμεταλλευθούν μιαν ακόμα ευκαιρία για ανέλιξη του ταλέντου τους και από εκεί και πέρα, μέσα από το παιχνίδι θα διεκδικήσουν τις πιθανότητες τους, για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα!

 

Ομάδα Γυναικών Κ14 (Β` Φάση – Επίλεκτη κατηγορία): Ανόρθωση – ΑΕΚ

Επάνοδος στις εντός έδρας αναμετρήσεις για τη Γυναικεία ομάδα μας Κάτω των 14, η οποία στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, στο πλαίσιο της επίλεκτης κατηγορίας του πρωταθλήματος, υποδέχεται στην αίθουσα της Β` τεχνικής σχολής Λεμεσού, την ομάδα της ΑΕΚ.

Ο στόχος για την ομάδα μας, είναι πέραν της δεδομένης προσπάθειας, περαιτέρω εξέλιξης του ταλέντου των παικτριών μας, είναι και η πρώτη νίκη σε αυτήν τη φάση της διοργάνωσης.

Στόχος, για τον οποίο υπάρχει αισιοδοξία, ότι θα επιτευχθεί!

 

Ομάδες Κάτω των 12: Ανόρθωση… «εναντίον» Ανόρθωσης!

Ένα εντυπωσιακό σίγουρα «φαινόμενο», είναι αυτό που θα συμβεί στο πρωτάθλημα Κάτω των 12, στο οποίο το σωματείο μας, επενδύει πάρα πολλά για το μέλλον του στο άθλημα της καλαθόσφαιρας!

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, η πρώτη μας ομάδα τίθεται… αντιμέτωπη, με τη δεύτερη και αυτό, είναι κάτι που συναρπάζει!

Σίγουρο είναι επίσης, ότι οι φίλοι της Ανόρθωσης, δεν θα… ξέρουν ποιον θα υποστηρίξουν, αλλά «αναγκαστικά» θα χειροκροτήσουν όλες τις προσπάθειες, όλων των παιδιών του κυανόλευκου μέλλοντος!

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στην αίθουσα της Β` τεχνικής σχολής Λεμεσού, με την Ανόρθωση Β` τεχνικής σχολής, να υποδέχεται την Ανόρθωση Α` της Αγίας Φύλας.

 

*Για τις ημερομηνίες και ώρες έναρξης όλων των αναμετρήσεων, υπάρχει ενημέρωση στην επίσημη ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας: 

https://www.cbf.basketball/el/page/home (Κατηγορία «Διοργανώσεις»)

 

Με εκτίμηση,

Από Τμήμα Επικοινωνίας Anorthosis Basketball (News Letter)