Δελτίο τύπου από Τμήμα επικοινωνίας Anorthosis Basketball

0

Ένα ακόμα πρωτότυπο δελτίο τύπου, μας απεστάλη επίσης σήμερα απ΄πο την καλαθοσφαιρική Ανόρθωση (μαζί, με το προηγούμενο που αναρτήσαμε για τον αγώνα της Ανδρικής της ομάδας).

Θέμα του, οι τριάντα εθνικότητες παιδιών που αγωνίζονται στην κυανόλευκη ομάδα:

Τίτλος κειμένου: Η Ανόρθωση των τριάντα εθνικοτήτων!  

“Η έλευση κάθε νέου έτους, είναι κάτι που γιορτάζεται σε όλη την Οικουμένη, ανεξαρτήτως τοποθεσίας, απόχρωσης ή και θρησκείας!

Με την ευκαιρία λοιπόν, της έλευσης του 2020, η Ανόρθωση παρουσιάζει σήμερα την πολυεθνικότητα που υπάρχει στις τάξεις της, η οποία είναι ενωμένη κάτω από τη σκέπη της, προσφέροντας της, τη χαρά να ασκείται με το αγαπημένο άθλημα της!

Στην καλαθοσφαιρική Ανόρθωση λοιπόν, είναι αρκετές οι εθνικότητες που κρατάνε μιαν πορτοκαλιά μπάλα και με αυτήν, βάζουν καλάθια, παίρνουν ριμπάουντ, βγάζουν άμυνες και πάνω απ` όλα, εξελίσσουν το ταλέντο τους και όλα αυτά μαζί, συνθέτουν μιαν καθημερινή γιορτή!

Το πλέον σημαντικό όμως, που έχει σαν κεντρικό του άξονα, είναι το ότι όλα αυτά τα παιδιά μαζί, γίνονται φίλοι και μαθαίνουν να αγωνίζονται, ο ένας για τον άλλον, όλοι για έναν, ο ένας για όλους και είτε όλοι μαζί, είτε ο καθένας, αγωνίζονται για την ομάδα τους!

Την Ανόρθωση!

Η Ανόρθωση λοιπόν, που από την ημέρα που ο πρόεδρος της κ. Αντώνης Μικελλίδης, έβαζε το πρώτο λιθαράκι, για να αρχίσει να κτίζει το όνειρο του, όλα αυτά τα παιδιά που μαζεύτηκαν τριγύρω του, αποτέλεσαν και για πάντα, θα αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο αυτού του μεγάλου οράματος!

Όλα αυτά τα παιδιά, προέρχονται από ΤΡΙΑΝΤΑ εθνικότητες!

Δεν είναι λίγο πράγμα… Τριάντα εθνικότητες, που προέρχονται από τριάντα διαφορετικές κουλτούρες, να έχουν σμίξει το ταλέντο τους και να σήμερα να λένε, ότι όλες μαζί, ενώθηκαν κάτω από τα φτερά του κυανόλευκου φοίνικα!

Ως Ανόρθωση λοιπόν, νοιώθουμε αρκετά υπερήφανοι για αυτήν την πραγματικότητα, που πάνω απ` όλα είναι ανθρωπιστική και αν αυτό, το βάλουμε κόντρα σε οποιανδήποτε αναλογία ή και φιλοσοφία, είναι το ότι πιο σπουδαίο έχουμε πετύχει στη μέχρι τώρα πορεία, από την ημέρα που ο φοίνικας, έχει ανοίξει ξανά τα καλαθοσφαιρικά του φτερά”!

 

Με εκτίμηση,

Από Τμήμα Επικοινωνίας Anorthosis Basketball (News Letter)