Δελτίο τύπου από Τμήμα επικοινωνίας Anorthosis Basketball

0

Με πλούσιο πρόγραμμα, για ένα ακόμα Σαββατοκύριακο, συνεχίζει τη φετινή της πορεία η καλαθοσφαιρική Ανόρθωση, στις διοργανώσεις όπου μετέχει!

Ωστόσο το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι στραμμένο στην εκτός έδρας αποστολή της Γυναικείας μας ομάδας, που θα αντιμετωπίσει τον Κεραυνό, σε ένα καθοριστικό παιχνίδι, όσον αφορά τους στόχους της κατά την πρώτη φάση του πρωταθλήματος.

Εκτός αγωνιστικής δραστηριότητας θα μείνει η Ανδρική μας ομάδα, ενώ αυτή των Γυναικών Κάτω των 18, έχει να δώσει αγώνα κυπέλλου, με αντίπαλο τον Απόλλωνα.

Με περισσότερα σχόλια, παρουσιάζουμε παρακάτω την αγωνιστική δραστηριότητα των ομάδων μας:

 

Ομάδα Γυναικών (Α` φάση): Κεραυνός – Ανόρθωση

Παιχνίδι καθοριστικής σημασίας για τη Γυναικεία μας ομάδα, θα είναι αυτό που καλείται να δώσει στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής. Στην αίθουσα «Κ. Παπαέλληνας», θα αντιμετωπίσει τον μόνιμο κάτοχο των τίτλων κατά τα τελευταία χρόνια, Κεραυνό.

Η αναμέτρηση αυτή, έχει τεράστια σημασία για την ομάδα μας (όπως και για τον αντίπαλο) καθώς μέσα από την έκβαση της, θα εξαρτηθεί σε τεράστιο βαθμό, η θέση που θα κατακτήσουν και οι δυο ομάδες, με την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος.

Αν η ομάδα μας τα καταφέρει, τότε θα βρεθεί πολύ κοντά στην κατάκτηση της 2ης θέσης και ταυτόχρονα, θα διατηρήσει ελπίδες ακόμα και για την πρώτη θέση!

 

Ομάδα Ανδρών Κ18 (Β` Φάση – Α2` Κατηγορία): Διγενής ΝΒΑ – Ανόρθωση

Εκτός έδρας και έχοντας για αντίπαλο την ομάδα του Διγενή ΝΒΑ, συνεχίζει την προσπάθεια της, η Ανδρική μας ομάδα Κάτω των 18.

Στο παιχνίδι αυτό, που εντάσσεται στο πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής για τη δεύτερη φάση της Α2` κατηγορίας, η ομάδα μας θα επιδιώξει ένα ακόμα νικηφόρο αποτέλεσμα, κάτι που θα συμβάλει στη βαθμολογική της άνοδο και αυτό παρά το ότι η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Λύκειο του Αποστόλου Βαρνάβα.

Στις τάξεις της ομάδας μας επικρατεί αισιοδοξία ότι θα καταφέρει να φθάσει στη νίκη σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι.

 

Ομάδα Γυναικών Κ18 (Κύπελλο Γυναικών Κ18): Απόλλων – Ανόρθωση

Έχοντας σα στόχο την πρόκριση στην ημιτελική φάση, η Γυναικεία μας ομάδα Κάτω των 18, μεταβαίνει στο Apollon Arena για να αντιμετωπίσει το συγκρότημα του Απόλλωνα.

Μπορεί η αντίπαλος που έλαχε στην ομάδα μας, κατόπιν της σχετικής διαδικασίας κλήρωσης, να μην παρουσιάζεται αρκετά δυνατός, ωστόσο σε ένα νοκ-άουτ παιχνίδι, τα πάντα μπορούν να συμβούν!

Επομένως οι παίκτριες μας, καλούνται να δείξουν την πρέπουσα αυτοσυγκέντρωση και προσήλωση στο στόχο, για να καταφέρουν να εξασφαλίσουν το εισιτήριο της πρόκρισης.

 

Ομάδα Ανδρών Κ16 (Β` φάση – Περιφέρεια – 2ος όμιλος): Ανόρθωση – Απόλλων

Έχοντας για αντίπαλο την ομάδα του Απόλλωνα, θα συνεχίσει την προσπάθεια της, στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος, όσον αφορά τον 2ο περιφερειακό όμιλο η Ανδρική μας ομάδα Κάτω των 16.

Η αναμέτρηση αυτή θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Λυκείου Αγίου Στυλιανού και περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα για την 4η αγωνιστική. Ο αντίπαλος, διαθέτει ένα δυνατό συγκρότημα, αλλά παρά τις δεδομένες δυσκολίες, οι παίκτες μας θα παλέψουν για ένα ακόμα νικηφόρο αποτέλεσμα, παρά τις δυνατότητες του αντιπάλου τους.

 

Ομάδα Γυναικών Κ16 (Β` Φάση – Επίλεκτη κατηγορία): Αθλητικός Όμιλος Αραδίππου – Ανόρθωση

Δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, περιμένει τη Γυναικεία μας ομάδα Κάτω των 16, όσον αφορά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής για τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος, στο πλαίσιο της επίλεκτης κατηγορίας.

Η ομάδα μας θα βρεθεί στο Γυμνάσιο Αραδίππου, όπου θα αναμετρηθεί με τον Αθλητικό Όμιλο Αραδίππου, σε μιαν αναμέτρηση που προβλέπεται αμφίρροπη, καθώς οι δυο ομάδες παρουσιάζονται ισοδύναμες βάση του τι έχουν δείξει μέχρι τώρα.

Ωστόσο οι παίκτριες μας θα επιδιώξουν τη νίκη καθώς έχουν τις δυνατότητες για να τα καταφέρουν.

 

Ομάδα Ανδρών Κ14 (B` Φάση – Περιφέρεια – 1ος όμιλος): ΑΕΛ – Ανόρθωση

Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή για την Ανδρική μας ομάδα Κάτω των 14, η οποία στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής για τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος και για τον πρώτο περιφερειακό όμιλο, θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη δυνατή ομάδα της ΑΕΛ.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στην αίθουσα «Ν. Σολομωνίδης» και πέραν του αποτελέσματος που θα διεκδικήσουν οι νεαροί παίκτες μας, αυτό θα το συνδυάσουν με μιαν ακόμα ευκαιρία για να αναδείξουν το ταλέντο τους.

 

Ομάδα Γυναικών Κ14 (Β` Φάση – Επίλεκτη κατηγορία): Άτλαντας- Ανόρθωση

Ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι θα περιμένει τη Γυναικεία μας ομάδα Κάτω των 14, η οποία στο παιχνίδι για την 4η αγωνιστική της επίλεκτης κατηγορίας (δεύτερη φάση), θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Άτλαντα, στην αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί στο Λύκειο Κύκκου.

Πέραν από το ότι οι παίκτριες μας, θα έχουν μιαν ακόμα ευκαιρία για να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους, το παιχνίδι αναμένεται να είναι αρκετά ενδιαφέρον, καθώς οι δυο ομάδες θεωρούνται ισοδύναμες.

Άρα η ομάδα μας έχει αρκετές πιθανότητες για να φθάσει στη νίκη.

 

Oμάδες Κάτω των 12: Με Αναγέννηση Γερμασόγειας και ΑΠΟΠ

Νέες ευκαιρίες για να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους θα έχουν τα νεαρά μας παιδιά, αγόρια και κορίτσια Κάτω των 12, καθώς στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, οι δυο ομάδες μας θα δώσουν νέα παιχνίδια.

Η Ανόρθωση Α` (Αγίας Φύλας), υποδέχεται την Αναγέννηση Γερμασόγειας, ενώ η Ανόρθωση Β` (Β` τεχνικής σχολής Λεμεσού) θα ταξιδέψει στην Πάφο, για να αναμετρηθεί σήμερα, με την ομάδα του ΑΠΟΠ!

Τα νεαρά μας παιδιά, το αύριο μας, θα αγωνισθεί διασκεδάζοντας και σε αυτά τα παιχνίδια!

 

*Για τις ημερομηνίες και ώρες έναρξης όλων των αναμετρήσεων, υπάρχει ενημέρωση στην επίσημη ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας: 

https://www.cbf.basketball/el/page/home (Κατηγορία «Διοργανώσεις»)

 

Με εκτίμηση,

Από Τμήμα Επικοινωνίας Anorthosis Basketball (News Letter)