Δελτίο τύπου από Τμήμα επικοινωνίας Anorthosis Basketball

0

Το καθιερωμένο δελτίο τύπου παραλάβαμε σήμερα από την Ανόρθωση, σχετικά με τους αγώνες των τμημάτων της, ενόψει του ερχόμενου Σαββατοκύριακου και το παρουσιάζουμε:

“Με αγωνιστική δράση, σε αρκετά μέτωπα περιμένει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, η καλαθοσφαιρική Ανόρθωση!

Αυτό, είναι κάτι που ισχύει για όλα μας τα τμήματα, εξαιρουμένων αυτών της Ανδρικής ομάδας καθώς και της Ανδρικής, Κάτω των 16, οι οποίες σύμφωνα με το πρόγραμμα, δεν θα έχουν αγωνιστική δράση και έτσι, θα κάνουν μια μικρή προετοιμασία για τη συνέχεια.

Κατά τα άλλα, οι αγώνες που έχουν να δώσουν τα υπόλοιπα μας τμήματα, αναμένονται με αρκετό ενδιαφέρον!

Με περισσότερα σχόλια, παρουσιάζουμε παρακάτω την επερχόμενη αγωνιστική δραστηριότητα των ομάδων μας:

 

Ομάδα Ανδρών (Πρωτάθλημα Β2` – Πρώτη φάση): Ρεπό

Χωρίς αγωνιστική δράση θα περάσει το προσεχές Σαββατοκύριακο για την Ανδρική μας ομάδα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής, είναι η σειρά της δικής μας ομάδας για ρεπό και κατόπιν τούτου, θα γίνει μια μικρή ανασκόπηση της μέχρι τώρα πορείας της, καθώς και μια μικρή προετοιμασία ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.

 

Ομάδα Γυναικών (Α` φάση): Ανόρθωση – Αναγέννηση Γερμασόγειας

Με αντίπαλο την ομάδα της Αναγέννησης Γερμασόγειας, συνεχίζει την προσπάθεια της, στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος, η γυναικεία μας ομάδα. Ο στόχος, σε αυτό το παιχνίδι είναι η άμεση επάνοδος στις επιτυχίες και μαζί, η διατήρηση των πιθανοτήτων για να τερματίσει στη 2η θέση, με την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης.

Η αντίπαλος διαθέτει ένα αξιόλογο συγκρότημα, αλλά η ομάδα μας προβάλλει ως πιο δυνατή και εκμεταλλευόμενη αυτό το στοιχείο, θα καταφέρει να φθάσει στη νίκη, στην αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στην αίθουσα της Β` τεχνικής σχολής Λεμεσού.

Είναι παιχνίδι για τη 12η αγωνιστική της πρώτης φάσης.

 

Ομάδα Ανδρών Κ18 (Β` Φάση – Α2` Κατηγορία): Όλυμπος Αγλαντζιάς – Ανόρθωση

Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή για την Ανδρική μας ομάδα Κάτω των 18, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής για τη δεύτερη φάση της Α2` κατηγορίας, καθώς στην αίθουσα του Γυμνασίου Πλατύ, θα αντιμετωπίσει το δυνατό αντίστοιχο συγκρότημα του Όλυμπου Αγλαντζιάς.

Τόσο ο εκτός έδρας χαρακτήρας που θα έχει το παιχνίδι αυτό, όσο και η δυναμική του αντιπάλου, αποτελούν ένα επιπρόσθετο κίνητρο για τη δική μας ομάδα, ούτως ώστε να διεκδικήσει τις πιθανότητες επιτυχίας.

Νικηφόρο αποτέλεσμα θα σημαίνει αύξηση των πιθανοτήτων, για να τερματίσει στην πρώτη θέση η ομάδα μας!

 

Ομάδα Γυναικών Κ18 (Α` Φάση): Ανόρθωση – ΕΘΑ

Ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι καλείται να δώσει η Γυναικεία μας ομάδα Κάτω των 18, καθώς στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής για την πρώτη φάση του πρωταθλήματος, υποδέχεται στην αίθουσα της Β` τεχνικής σχολής Λεμεσού, την αήττητη ομάδα της ΕΘΑ Έγκωμης.

Παρά το γεγονός ότι η αντίπαλος μας, έχει παρουσιάσει ένα αρκετά δυνατό σύνολο στη μέχρι τώρα διοργάνωση, οι δικές μας παίκτριες έχοντας για σύμμαχο τον παράγοντα της έδρας, θα διεκδικήσουν τις πιθανότητες τους!

Πέραν τούτου, ένας ακόμα στόχος είναι μέσα από την εμφάνιση τους να βγουν κερδισμένες, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

 

Ομάδα Ανδρών Κ16 (Β` φάση – Περιφέρεια – 2ος όμιλος): Ρεπό

Δεν θα υπάρξει αγωνιστική δραστηριότητα για την Ανδρική μας ομάδα Κάτω των 16, κατά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Κάτι που μεταφράζεται, ως μια ευκαιρία για απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας, αλλά και διεξαγωγή μιας μικρής προετοιμασίας, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

 

Ομάδα Γυναικών Κ16 (Β` Φάση – Επίλεκτη κατηγορία): Ανόρθωση – ΕΘΑ

Με εντός έδρας παιχνίδι, συνεχίζει την προσπάθεια της στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος, για την επίλεκτη κατηγορία η Γυναικεία μας ομάδα Κάτω των 16.

Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής, θα υποδεχθεί στην αίθουσα της Β` τεχνικής σχολής Λεμεσού, την ομάδα της ΕΘΑ Έγκωμης.

Ισόβαθμες οι δυο ομάδες στο μέχρι τώρα πρωτάθλημα, παρουσιάζονται ως ισοδύναμες. Ωστόσο, ο στόχος για τη δική μας, είναι να εκμεταλλευθεί τον παράγοντα της έδρας και να σημειώσει τη δεύτερη τη νίκη και έτσι, να προωθηθεί βαθμολογικά.

 

Ομάδα Ανδρών Κ14 (B` Φάση – Περιφέρεια – 1ος όμιλος): Ανόρθωση – Άτλαντας Β`

Με εντός έδρας παιχνίδι, θα συνεχίσουν την προσπάθεια εξέλιξης του ταλέντου τους, οι νεαροί μας παίκτες, της Ανδρικής ομάδας Κάτω των 14, καθώς στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής για τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος (πρώτος περιφερειακός όμιλος), υποδέχονται την ομάδα του Άτλαντα Β`.

Υπάρχει βέβαια και ο αγωνιστικός στόχος, που είναι το νικηφόρο αποτέλεσμα, κάτι για το οποίο οι παίκτες μας καλούνται να κάνουν την κάθε δυνατή προσπάθεια. Αναμένεται να διεξαχθεί ένα όμορφο παιχνίδι, το οποίο θα γίνει στην αίθουσα της Β` τεχνικής σχολής Λεμεσού.

 

Ομάδα Γυναικών Κ14 (Β` Φάση – Επίλεκτη κατηγορία): Ανόρθωση – Αχιλλέας

Έχοντας για αντίπαλο την ομάδα του Αχιλλέα Καϊμακλίου, η Γυναικεία μας ομάδα Κάτω των 14, συνεχίζει την προσπάθεια της για τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος, στο χώρο της επίλεκτης κατηγορίας.

Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της Β` τεχνικής σχολής Λεμεσού και πέραν του δεδομένου στόχου για να αναπτυχθεί το ταλέντο των παικτριών μας, μέσα από ένα ακόμα παιχνίδι, θα γίνει και η προσπάθεια για επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο.

 

Oμάδες Κάτω των 12: Άτλαντας – Ανόρθωση Β`

Δραστηριότητα για τα παιδιά που αντιπροσωπεύουν το αύριο της Ανόρθωσης, θα υπάρξει μόνο για την Ανόρθωση Β` δηλαδή, αυτήν της Β` τεχνικής σχολής Λεμεσού, καθώς η ομάδα μας θα ταξιδέψει στην Πάφο, όπου θα αντιμετωπίσει το συγκρότημα του Άτλαντα! 

Μέσα από τη διασκέδαση και την ταυτόχρονη εξέλιξη του ταλέντου τους, τα παιδιά μας, με διάθεση και ζήλο θα προσπαθήσουν να κάνουν το καλύτερο δυνατό παιχνίδι!

 

*Για τις ημερομηνίες και ώρες έναρξης όλων των αναμετρήσεων, υπάρχει ενημέρωση στην επίσημη ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας: 

https://www.cbf.basketball/el/page/home (Κατηγορία «Διοργανώσεις»)

 

Με εκτίμηση,

Από Τμήμα Επικοινωνίας Anorthosis Basketball (News Letter)”