Δελτίο τύπου από Τμήμα επικοινωνίας Anorthosis Basketball

0

Το καθιερωμένο δελτίο τύπου, απέστειλε σήμερα στα ΜΜΕ, το Τμήμα Επικοινωνίας της καλαθοσφαιρικής Ανόρθωσης, σχετικά με τους αγώνες των τμημάτων της, για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. 

Το κείμενο: 

Ένα ακόμα Σαββατοκύριακο, αγωνιστικής δραστηριότητας περιμένει τα καλαθοσφαιρικά τμήματα της Ανόρθωσης!

Στο επίκεντρο, βρίσκεται για μιαν ακόμα φορά η προσπάθεια που θα κάνει η Ανδρική μας ομάδα, η οποία θέλει να σφραγίσει την πρώτη θέση για την πρώτη φάση του πρωταθλήματος.

Εκτός αγωνιστικής δραστηριότητας, θα παραμείνουν τρία μας τμήματα. Πρόκειται για τη Γυναικεία ομάδα μας, καθώς και τις Ανδρική, Κάτω των 18, όπως και για την Ανδρική, Κάτω των 16.

Με περισσότερα στοιχεία, σας παρουσιάζουμε την επερχόμενη αγωνιστική δράση των τμημάτων μας:

 

Ομάδα Ανδρών (Πρωτάθλημα Β2` – Πρώτη φάση): Ανόρθωση – ΠΑΟΚ Κοκκινοτριμιθιάς

Τη μεγάλη ευκαιρία που της παρουσιάζεται, για να εξασφαλίσει την πρώτη θέση, με την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης στο πρωτάθλημα Β2` κατηγορίας, έχει μπροστά της η Ανδρική μας ομάδα!

Στο παιχνίδι για την 14η αγωνιστική, υποδέχεται στην αίθουσα της Β` τεχνικής σχολής Λεμεσού, το συγκρότημα του ΠΑΟΚ Κοκκινοτριμιθιάς, σε ένα σημαντικότατο παιχνίδι, καθώς με νίκη, εξασφαλίζεται η πρωτιά!

Παρά το ότι ο αντίπαλος βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, η ομάδα μας περιμένει με αρκετή προσοχή αυτό το παιχνίδι, αναλογιζόμενη βέβαια, τη μεγάλη του σημασία!

 

Ομάδα Γυναικών (Α` φάση): Διακοπή πρωταθλήματος 

Ξεκούραση με ευκαιρία για ανάσες, αλλά και για μιαν μικρή προετοιμασία ενόψει της συνέχειας για τη Γυναικεία μας ομάδα, κατά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και αυτό, λόγω της διεξαγωγής του τελικού, για τη διοργάνωση του κυπέλλου.

 

Ομάδα Ανδρών Κ18 (Β` Φάση – Α2` Κατηγορία): Διακοπή

Εκτός αγωνιστικής δραστηριότητας θα μείνει κατά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και η Ανδρική μας ομάδα Κάτω των 18, λόγω του ότι δεν θα υπάρχει αγωνιστική σε αυτό.

Ευκαιρία απολογισμού και προετοιμασίας, ενόψει της συνέχειας!

 

Ομάδα Γυναικών Κ18 (Α` Φάση): Ανόρθωση – Youth Stars

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι περιμένει τη Γυναικεία μας ομάδα Κάτω των 18, όσον αφορά την προσπάθεια της στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος.

Στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής, υποδέχεται στην αίθουσα της Β` τεχνικής σχολής Λεμεσού, το αντίστοιχο συγκρότημα του Youth Stars, με τη σημασία της συγκεκριμένης αναμέτρησης, να έχει να κάνει με το στόχο εισόδου της ομάδας μας, στην πρώτη 4αδα, με το τέλος της πρώτης φάσης!

Με σύμμαχο την έδρα, αλλά και την καλή ψυχολογία που έχει αποκτήσει η ομάδα μας, λόγω των πρόσφατων της επιτυχιών, θα τα δώσει όλα για να φθάσει στη νίκη και να διατηρήσει τις ελπίδες, για επίτευξη του στόχου!

 

Ομάδα Ανδρών Κ16 (Β` φάση – Περιφέρεια – 2ος όμιλος): Διακοπή

Εκτός δράσης, θα μείνει και η Ανδρική μας ομάδα Κάτω των 16, κατά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και επομένως και αυτή με τη σειρά της, θα έχει την ευκαιρία, για ένα μικρό απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας, αλλά και για μια μικρή προετοιμασία, ενόψει της συνέχειας.

 

Ομάδα Γυναικών Κ16 (Β` Φάση – Επίλεκτη κατηγορία): Κεραυνός – Ανόρθωση

Δεύτερο στη σειρά, εκτός έδρας παιχνίδι για τη Γυναικεία μας ομάδα Κάτω των 16, η οποία θα αντιμετωπίσει στην αίθουσα «Κ. Παπαέλληνας», την ομάδα του Κεραυνού.

Πρόκειται για ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι, καθώς ο αντίπαλος διαθέτει ένα δυνατό, όσο και αξιόλογο συγκρότημα, ενώ θα έχει και για σύμμαχο, τον παράγοντα της έδρας.

Είναι το παιχνίδι για την 8η αγωνιστική της επίλεκτης κατηγορίας (Β` φάση) και σε αυτό, η ομάδα μας μεταβαίνει αποφασισμένη στη Λευκωσία, για να διεκδικήσει τις πιθανότητες της!

 

Ομάδα Ανδρών Κ14 (B` Φάση – Περιφέρεια – 1ος όμιλος): Αστέρας Μέσα Γειτονιάς – Ανόρθωση

Εκτός έδρας αποστολή για την Ανδρική μας ομάδα Κάτω των 14, καθώς θα αντιμετωπίσει στο Καλογεροπούλιο Γυμνάσιο, το αντίστοιχο συγκρότημα του Αστέρα Μέσα Γειτονιάς.

Πρόκειται για αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής για τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος (πρώτος περιφερειακός όμιλος), μέσα από το οποίο, οι νεαροί μας άσοι, εκτός του ότι θα διεκδικήσουν το νικηφόρο αποτέλεσμα, θα έχουν μιαν ακόμη ευκαιρία, εξέλιξης του ταλέντου τους!

 

Ομάδα Γυναικών Κ14 (Β` Φάση – Επίλεκτη κατηγορία): ΑΕΚ – Ανόρθωση

Εκτός έδρας παιχνίδι και για τη Γυναικεία μας ομάδα Κάτω των 14, η οποία μεταβαίνει στο «Κίτιον» της Λάρνακας, όπου θα αναμετρηθεί με την ΑΕΚ, στην αναμέτρηση για την 9η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος, στο χώρο της επίλεκτης κατηγορίας.

Δεδομένης βέβαια της ευκαιρίας για εξέλιξη του ταλέντου τους, οι νεαρές μας παίκτριες θα διεκδικήσουν και το νικηφόρο αποτέλεσμα, παρά τις δυσκολίες που θα τις περιμένουν στην πόλη του Ζήνωνα.

 

Oμάδες Κάτω των 12: Με ΑΕΛ και ΑΣΥΛ

Νέα παιχνίδια και νέες ευκαιρίες για τις δύο ομάδες μας Κάτω των 12, κατά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο!

Η Ανόρθωση Α` (Αγίας Φύλας) υποδέχεται την ΑΕΛ, στο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Λύκειο της Αγίας Φύλας, ενώ η Ανόρθωση Β (Β` τεχνικής σχολής Λεμεσού) θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΑΣΥΛ, στην αναμέτρηση που θα γίνει στο Γυμνάσιο Κολοσίου.

Τα παιδιά μας, θα διασκεδάσουν και τα δυο αυτά παιχνίδια!

 

*Για τις ημερομηνίες και ώρες έναρξης όλων των αναμετρήσεων, υπάρχει ενημέρωση στην επίσημη ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας: 

https://www.cbf.basketball/el/page/home (Κατηγορία «Διοργανώσεις»)

 

Με εκτίμηση,

Από Τμήμα Επικοινωνίας Anorthosis Basketball (News Letter)