Δεν έχει αντίπαλο ο Πεδουλάκης για τον πάγκο του Παναθηναϊκού!

0

Σε σταυρόλεξο… για εύκολους λύτες φαίνεται ότι οδηγείται το θέμα του προπονητή στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Αργύρης Πεδουλάκης είναι κάτι παραπάνω από φαβορί για να αναλάβει ξανά τα ηνία της τεχνικής του ηγεσίας.

Ο Έλληνας τεχνικός, μετά από μια εξαιρετική χρονιά στο Περιστέρι, το οποίο έφερε στην 4η θέση της περασμένης Basket League, φαίνεται ότι είναι με διαφορά ο επικρατέστερος για να προχωρήσει σε 3η θητεία του στους «πράσινους», ύστερα από το διάστημα της σεζόν 2012-2013 και το πρώτο μισό της χρονιάς 2013-2014, που τότε είχε ολοκληρώσει ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ενώ είχε επιστρέψει στο τέλος της περιόδου 2015-2016, μετά την απόλυση του Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Οι κινήσεις τον τελευταίο καιρό έδειχναν, άλλωστε, ότι ήταν μια λύση που προκρινόταν για την επόμενη μέρα της ομάδας, σε περίπτωση που προπονητής της δε θα ήταν ο Ρικ Πιτίνο. Η βράβευση στο ΟΑΚΑ, τα εγκωμιαστικά λόγια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Πεδουλάκη, που τον αποκάλεσε ως κορυφαίο Έλληνα προπονητή, όπως και εκείνα που ανταπέδωσε ο ίδιος ο έμπειρος κόουτς, έδειξαν πως η εκτίμηση μεταξύ των δύο πλευρών πάντα υπήρχε, ακόμη κι αν στην αρχή της σεζόν 2016-2017 δεν είχε φύγει με τον πιο «βελούδινο» τρόπο.

Ο Πεδουλάκης φαινόταν, πάντως, εξ αυτών των παραγόντων ο επικρατέστερος, μαζί με το γεγονός ότι οι λύσεις στην αγορά είναι περιορισμένες. Μπορεί τις τελευταίες ώρες να μην έχει γίνει κάτι, καθώς στον οργανισμό του «τριφυλλιού» έχουν «παγώσει» από την άρνηση του Ρικ Πιτίνο, μιας και πίστευαν ότι θα επέστρεφε, αλλά δεν αποκλείεται σύντομα να προχωρήσει ο Γιαννακόπουλος στην επίσημη πρόταση στον 55χρονο τεχνικό, ώστε να είναι ξανά αυτός, που θα κάθεται στον πάγκο.

sdna.gr