Δεν μας τα λέει καλά ο Δαυίδ…

0

Οι ζέστες είναι πλέον καθημερινότητα στον Ολυμπιακό όμως, δεν αποκλείεται η καθημερινότητα να αποκτήσει άμεσα ρεπορταζιακό ενδιαφέρον! Έτοιμο το φρέντο μίστερ, στην υγειά σας!

* Ο Μπλατ έχει κλειστό συμβόλαιο και την επόμενη σεζόν. Είχε μια δική του οψιόν αν εμφανιζόταν ομάδα από το ΝΒΑ, αλλά προφανώς δεν εμφανίστηκε.

* Στον Ολυμπιακό πάντως να είστε σίγουροι πως αν πήγαινε ο Ισραηλινός και έλεγε “Παιδιά αποφάσισα να φύγω”, θα τον φιλούσαν σταυρωτά και ίσως μία φορά ακόμα, σαν τους Σέρβους!

* Ο Μπλατ έχει ξεκινήσει και μιλάει με κάποιους παίκτες αποκλειστικά Αμερικάνους και χωρίς καμιά σπουδαία προϋπηρεσία.

* Η διοίκηση κοιτάζει, όπως συνηθίζει, την ελληνική αγορά πρώτα κι από εκεί είναι θέμα χρόνου το συμβόλαιο με τον Κόνιαρη.

* Από τους επτά Έλληνες που έχει ο Ολυμπιακός στο ρόστερ του ο Μπλατ έχει ζητήσει να φύγουν τρεις, έναν δεν τον υπολογίζει καθόλου κι έναν θέλει να φέρει ξένο μπροστά του.

* Ο Μπλατ φυσικά έχει χάσει το έρεισμά του στους παίκτες της περσινής ομάδας, γιατί στις προπονήσεις χωρίς… αντίκρισμα, όταν δηλαδή η ομάδα οριστικά έμεινε εκτός πρωταθλήματος, έδειξε δύο διαφορετικά πρόσωπα.

* Τη μία κριτίκαρε την στάση του να είναι η ομάδα άπραγη χωρίς ματς, την άλλη μέρα όμως (κανείς δεν ξέρει τι μεσολάβησε) ούρλιαζε περί στήριξης και όνειρα για του χρόνου.

* Στο Μιλάνο πριν ανακοινωθεί ο Μεσίνα βούηξε η πιάτσα πως ο μάνατζερ του Μπλατ, τον είχε προτείνει για τη θέση. Πρώτη το έμαθε η διοίκηση του Ολυμπιακού.

* Ο ΛεΝτέι έχει συμφωνήσει να μείνει και την επόμενη σεζόν, αποδεχόμενος μάλιστα, μείωση αποδοχών.

Στο επόμενο καφεδάκι θα σας έχω άλλα, για ομάδα που σκέφτεται να πουλήσει την θέση της στην Α1 και για πρόεδρο που λατρεύει τη λίγκα και θέλει και δεύτερη ΚΑΕ…

ΠΗΓΗ: novasports.gr