Δεν το λέει αλλά…βλέπει και φέτος τετράδα!

0

Φτάσαμε επιτέλους στην τελευταία ομάδα τις δικιάς μου 7άδας. Αυτό σημαίνει ότι επιτέλους το πρώτο τζάμπλ πλησιάζει. Δύο κουβέντες λοιπόν πριν αλλάξει η μέρα για την κατά γενική ομολογία κορυφαία ομάδα πέρσι της διοργάνωσης τον Ολυμπιακό. Έφυγε ο Σάσα έφυγε ο Σλούκας αλλά ο Ολυμπιακός είναι Ολυμπιακός.  

Με κορυφαία μεταγραφή της ομάδας την επιστροφή του Μίλου οι περσινοί φιναλίστ αποδεικνύουν ότι και φέτος θα είναι ένας σκληροτράχηλος αντίπαλος. Σίγουρα έχασαν το εύκολο σκορ αλλά δυνάμωσαν αισθητά στα αμυντικά τους καθήκοντα. Καθώς στο ροστερ προστέθηκαν παίκτες στρατιώτες κάτι που λατρεύει άλλωστε ο Μπαρτζώκας.

Η ομάδα δεδομένα θέλει χρόνο καθώς προετοιμασία δεν έγινε ποτέ και ούτε σε φιλικό αγώνα δεν κατάφεραν όλοι οι παίκτες να αγωνιστούν μαζί. Αυτό λέει πολλά αλλά και τίποτα καθώς ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να ψάχνει δικαιολογίες έπειτα από τα τελευταία μαγικά χρόνια.  

Δεδομένη και εδώ η οκτάδα… όμως νομίζω ότι στο μυαλό όλων είναι και φέτος η τετράδα…

Αυτάααα….Έγραψα δύο κουβέντες για τις δικιές μου 7 ομάδες…Μοναδικό ερωτηματικό η Παρτίζαν νομίζω. Για την 8η θέση επιλογές πολλές… Από Μακάμπι σε Εφές και από Εφές στην Αρμάνι και πάει λέγοντας…

Όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχια… Επιτέλους αρχίζει η γιορτή!