Δεν υποχωρεί αν δεν γράψει ιστορία ο ΛεΜπρόν

0
Cleveland Cavaliers forward LeBron James reacts after dunking during the first half of an NBA basketball game against the Dallas Mavericks, Tuesday, March 10, 2015, in Dallas. (AP Photo/Brandon Wade)

O Μάικ Κόνλεϊ υπέγραψε υπέρογκο πενταετές συμβόλαιο με τους Μέμφις Γκρίζλις έναντι 153 εκατομμυρίων δολαρίων και έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στα χρονικά του ΝΒΑ. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν υποχωρεί αν δεν τον αφήσει πίσω του!

Ο “King James” κατέκτησε το δαχτυλίδι του πρωταθλητή με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, όμως έκανε option out και αρνείται να υπογράψει με κάτι συμβόλαιο απ’ το μίνιμουμ συμβόλαιο, που χάρη στο νέο ταβάνι στο σάλαρι καπ θα τον περάσει στην κορυφή των πιο ακριβοπληρωμένων.

“Βασιλιάς” είναι θέλει να γίνει… Μίδας. Όχι ότι έχει ανάγκη τα χρήματα, απλά δεν συμβιβάζεται με κάτι λιγότερο. Εξάλλου, μετά τα φετινά του επιτεύγματα δεν έχει αφήσει και τίποτα σαν απωθημένο πέραν τούτου.

Οι Καβαλίερς δεν… βγαίνουν. Κινδυνεύουν να χάσουν τον Τζέι Αρ Σμιθ, ωστόσο δεν θέλουν να χάσουν τον ηγέτη τους. Γι’ αυτό και θα κάνουν ό,τι μπορούν για να υπογράψουν μαζί του ξανά. Εξελίξεις προσεχώς. Ο ΛεΜπρόν, πάντως, δεν θα κάνει πίσω αν δεν ικανοποιηθεί στο έπακρο.

Coffee House