Δια πυρός και σιδήρου ο Αχιλλέας τον Άτλαντα (vid)

0

Δείτε πως ο Αχιλλέας Καϊμακλίου κέρδισε τον Άτλαντα!

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου και το βίντεο:

Δια “ΠΥΡΟΣ” και “ΣΙΔΗΡΟΥ” βρέθηκε ο ΑΤΛΑΝΤΑΣ, την Κυριακή 14 Μαρτίου 2021, στο Α΄ Λύκειο στην κλειστή αίθουσα “ΑΚΗ ΚΛΕΑΝΘΟΥΣ” στην Πάφο απέναντι στον Αχιλλέα Καϊμακλίου.

Η αντίσταση του ΑΤΛΑΝΤΑ στο πρώτο ημίχρονο, δημιούργησε ένα δυνατό κλίμα εντός του αγωνιστικού χώρου αλλά και στους πάγκους των δύο ομάδων, με τον εκνευρισμό εκατέρωθεν από τα σφυρίγματα να δίνουν την δικιά τους εξέλιξη και τροπή του αγώνα.

Ο Αχιλλέας με εξαιρετικούς περιφερειακούς σουτέρ αλλά και με γρήγορη – πιεστική και σκληρή άμυνα γονάτισε τον ΑΤΛΑΝΤΑ με το σκορ στον πίνακα να δείχνει στο τελευταίο σφύριγμα 51 – 71.

Το πλάνο του ΑΤΛΑΝΤΑ, με μεγάλο ποσοστό συμμετοχής παικτών από την εφηβική ομάδα (Κ18) αλλά και την ομάδα των παίδων (Κ16) δείχνει να δουλεύει και να στέλνει μηνύματα αισιοδοξίας ότι το Κυπριακό Μπάσκετ είναι εδώ και δουλεύει σε σωστές βάσεις. Ο προβληματισμός μας μεγάλος με τις μικρές κατηγορίες να είναι ακόμα κλειστές πόσα ταλέντα του Κυπριακού χώρου χάθηκαν και πόσοι από αυτούς θα επιστρέψουν για να παίξουν στις αγαπημένες τους ομάδες………? ΥΠΟΜΟΝΗ.!!!

Έτσι λοιπόν συνεχίζεται το Πρωτάθλημα της Β1 κατηγορίας έχοντας ένα χαρακτηριστικό 5ντάλεπτο από την εξέλιξη του αγώνα στον παρακάτω σύνδεσμο.