Δικαίωση για Τζόνι Ντεπ: Ένοχη η Άμπερ Χερντ για συκοφαντική δυσφήμιση

0

Ο Τζόνι Ντεπ δικαιώθηκε καθώς το δικαστήριο έκρινε ένοχη την Άμπερ Χερντ για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος του.

Ο 58χρονος σταρ είχε προσφύγει στα δικαστήρια μετά από άρθρο της 36χρονης στην Washington Post στο οποίο τον κατηγορούσε για ενδοοικογενειακή βία. Ο ηθοποιός ζητούσε από την πρώην σύντροφό του 50 εκατομμύρια δολάρια αποζημίωση για συκοφαντική δυσφήμιση. Σε αγωγή της η Άμπερ Χερντ ζητούσε αποζημίωση 100 εκατομμύρια δολάρια έπειτα από δηλώσεις του δικηγόρου του Ντεπ που την είχε κατηγορήσει πως ψεύδεται.

Αίσιο τέλος είχε για τον Τζόνι Ντεπ η πολύκροτη δίκη με την Άμπερ Χερντ. Ο ηθοποιός δικαιώθηκε, καθώς το δικαστήριο έκρινε την πρώην σύντροφό του ένοχη για συκοφαντική δυσφήμιση.

Οι ένορκοι ζήτησαν να αποζημιωθεί ο Ντεπ με 15 εκατομμύρια δολάρια, 10 εκατομμύρια ως αποζημίωση και 5 εκατομμύρια για ηθική βλάβη. Ταυτόχρονα επιδίκασαν στην Άμπερ Χερντ 2 εκατομμύρια δολάρια ως ζημιές.

Η δίκη στο Περιφερειακό Δικαστήριο της κομητείας Fairfax είχε διάρκεια έξι εβδομάδων και μετατράπηκε σε μια (τηλεοπτική) διαμάχη μεταξύ των δύο σταρ του Χόλιγουντ για το τι συνέβη στη σχέση και τον γάμο τους, ο οποίος διαλύθηκε το 2016. Τόσο η Χερντ όσο και ο Ντεπ κατηγόρησαν ο ένας τον άλλον για επαναλαμβανόμενη σωματική κακοποίηση σε όλη τη διάρκεια της σχέσης τους.

sport-fm.gr