Δικαιώθηκε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

0

Με τελεσίδικη απόφαση το Διοικητικό Εφετείο έκανε δεκτή την μεταβίβαση των μετοχών του Παναθηναϊκού Superfoods από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στον Μάνο Παπαδόπουλο.

Θυμίζουμε πως η ΚΑΕ Ολυμπιακός είχε κάνει καταγγελία στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία είχε γίνει δεκτή, κρίνοντας παράνομη την μεταβίβαση των μετοχών. Πλέον όμως ο Μάνος Παπαδόπουλος είναι ο νέος ισχυρός άνδρας του μπασκετικού Παναθηναϊκού.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση

Η… δικομανία του Ολυμπιακού κατά των «πράσινων» και συγκεκριμένα εις βάρος του κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου έπεσε για ακόμα μία φορά στο… κενό.

Οι «ερυθρόλευκοι», στο πλαίσιο της εκτός γηπέδων εμμονής τους, υπέβαλαν διαρκείς καταγγελίες σε φορείς του αθλήματος όπως ΕΕΑ και ΕΣΑΚΕ για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Κατόπιν οι «πράσινοι» προσέφυγαν στη ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και –φυσικά- βρήκαν το δίκιο τους, καθώς το Διοικητικό Εφετείο ακύρωσε την απόφαση της Επιτροπής.

Πρόκειται για μια απόφαση που απέρριψε όλους τους ισχυρισμούς του Ολυμπιακού στην ουσία τους και είναι ανέκκλητη, δεν μπορεί δηλαδή να ανατραπεί.

Και βέβαια η συγκεκριμένη απόφαση αποδεικνύει το ότι οι βιαστικές αποφάσεις του ΜΔΟ του ΕΣΑΚΕ και του ΑΣΕΑΔ εις βάρος των «πράσινων» δεν είχαν ουσιαστική υπόσταση.

Ίσως, κάποια στιγμή να καταλάβουν στον Πειραιά ότι δεν έχει νόημα να συνεχίσουν τη μανία καταδίωξης κατά του κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο και της ΚΑΕ Παναθηναϊκού».