Δίνει ελπίδα η νέα Εθνική Γυναικών

0

Μετά από αρκετό καιρό η Εθνική Ομάδα των Γυναικών είναι ξανά εδώ και γενικότερα η γυναικεία καλαθόσφαιρα αρχίζει να βαδίζει σε καλά μονοπάτια, ξεφεύγοντας σταδιακά από το τέλμα όπου είχε μπει.

Η Κάλια Παπαδοπούλου ανέλαβε τα ηνία και η παρουσία της θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης για την επόμενη γενιά. Η μεγάλη “βασίλισσα” της ΑΕΛ αποφάσισε να… σκοτώσει την παίκτρια μέσα της, κρέμασε τη φανέλα της και θα αφοσιωθεί στην άκρη του πάγκου. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει πλούσιο υλικό και με αφετηρία τους ΑΜΚΕ μπορεί να πετύχει μεγάλα πράγματα στο μέλλον.

Η παλιά, επιτυχημένη φουρνιά έχει την εμπειρία και τις παραστάσεις να κατευθύνει και τις νεότερες παίκτριες για να “δέσει” σταδιακά μαζί τους, κατευθύνοντάς τες για την επόμενη μέρα, ενώ σημαντικό είναι πως στο πλευρό της Παπαδοπούλου βρίσκεται ο Μιχάλης Ματσεντίδης, ο οποίος προπονεί την Εθνική Νεανίδων.

Με σκληρή δουλειά, χαμηλούς τόνους και αφοσίωση στην επίτευξη του στόχου είναι το μοτίβου γύρω από το οποίο θα κινηθεί το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα για να φτιάξει αρχικά μια ταυτότητα και να μπορέσει να φέρει χαμόγελα στην γυναικεία καλαθόσφαιρα της Κύπρου που τόσο είχε παρακμάσει.

Υπενθυμίζουμε τις κλήσεις:

Θεολόγου Σοφία Κεραυνός
Αθανασίου Ζώη Κεραυνός
Πιτσιλίδου Άντρεα Κεραυνός
Νικοδήμου Κουλλα Κεραυνός
Ρουσάκη Χαρά Κεραυνός
Μενελάου Χριστιάνα ΑΕΛ
Όρλοβιτς Πέτρα ΑΕΛ
Λάρκου Λουκία ΑΕΛ
Αγαπίου Ζωή ΑΕΛ
Αντωνίου Έλενα ΑΠΟΛΛΩΝ
Πηλακόυτα Έλενα ΕΝΑΔ
Κασάπη Αντριάνα ΖΗΝΩΝΑΣ
Οικονομίδου Ελένη Κρόνος Αγ. Δημητρίου
Κόνιαλη Σταύρια Αθηναϊκός
Ράτζα Τιάνα USA
Πάγκαλος Μαρίσα UK