Δύο αναμετρήσεις πρωταθλήματος σήμερα

0

Η Ανόρθωση υποδέχεται τον Κεραυνό και η ΕΘΑ αντιμετωπίζει την Ομόνοια στις δύο αναμετρήσεις πρωταθλήματος που διεξάγονται σήμερα.

Με τη διεξαγωγή ενός εξ αναβολής παιχνιδιού της 17ης αγωνιστικής και των πέντε αγώνων της 22ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται μέχρι την ερχόμενη Τρίτη (21/03) η πρώτη φάση της ΟΠΑΠ Basket League.

Η δράση θα ξεκινήσει το Σάββατο με τη διεξαγωγή του εξ αναβολής παιχνιδιού, όπως και ενός αγώνα που αφορά την τελευταία αγωνιστική, ενώ οι υπόλοιπες αναμετρήσεις θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη, 21 Μαρτίου.

Η μοναδική ομάδα που έχει συμπληρωμένους 20 αγώνες είναι η Payabl. EKA ΑΕΛ, που έχει ρεπό στην τελευταία αγωνιστική, ενώ με βάση τα βαθμολογικά δεδομένα μπαίνει ως πέμπτη στη βαθμολογία με 30 βαθμούς.

Κλειδωμένες είναι και οι πιο πάνω θέσεις της βαθμολογίας. Ο Κεραυνός πάει στην επόμενη φάση ως πρώτος, η Πετρολίνα ΑΕΚ ως δεύτερη, τρίτος ο ΑΠΟΕΛ και τέταρτος ο Dynatron Απόλλων. Πιο κάτω, παίζεται η έκτη θέση μεταξύ ΕΘΑ και Ανόρθωση, με τις δυο ομάδες να συνεχίζουν σίγουρα στην επόμενη φάση.

Από εκεί και πέρα, τρεις ομάδες ερίζουν για την όγδοη και τελευταία θέση για την επόμενη φάση. Ο ΑΠΟΠ κατέχει αυτή τη στιγμή τη θέση αυτή με 25 βαθμούς, ενώ ακολουθούν Ε.Ν. Παραλιμνίου και Αχιλλέας Καϊμακλίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Ανόρθωση-Κεραυνός (Εξ αναβολής 17ης αγωνιστικής)

Σάββατο 18 Μαρτίου – 16:00 / Β’ Τεχνική Σχολή Λεμεσού

ΕΘΑ-Ομόνοια

Σάββατο 18 Μαρτίου – 16:00 / Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία

Ε.Ν. Παραλιμνίου – Ανόρθωση

Τρίτη 21 Μαρτίου – 19:00 / «Αίθουσα Παραλιμνίου»

Πετρολίνα ΑΕΚ – ΑΠΟΠ

Τρίτη 21 Μαρτίου – 19:00 / «Κίτιον»

ΑΠΟΕΛ-Dynatron Aπόλλων

Τρίτη 21 Μαρτίου – 19:00 / Λευκόθεο

Αχιλλέας Καϊμακλίου-Κεραυνός

Τρίτη 21 Μαρτίου – 19:00 / Λύκειο Παλλουριώτισσας