Δυσκολεύτηκε αλλά “κλείδωσε” την 4η θέση η ΕΘΑ!

0

Τυπική στο ραντεβού της φάνηκε η ομάδα Γυναικών της ΕΘΑ η οποία στο χθεσινό τελευταίο παιχνίδι της για την πρώτη φάση του πρωταθλήματος επιβλήθηκε του Phoenix με 64-71.

Με αυτή τη νίκη, η ομάδα της Έγκωμης πήρε την τέταρτη θέση στη βαθμολογία και θα αντιμετωπίσει στη δεύτερη φάση την πέμπτη στη βαθμολογία, Αναγέννηση Γερμασόγειας με πλεονέκτημα έδρας.

Ενώ πολλοί ίσως να περίμεναν μια άνετη επικράτηση της ΕΘΑ, η ομάδα του Phoenix έβαλε δύσκολα στις Εγκωμίτισσες οι οποίες δεν ήταν στην καλύτερη τους μέρα, ειδικά στην άμυνα αφού οι Λεμεσιανές πήραν 18 επιθετικά ριμπάουντ.

Παρ’ όλα αυτά, η αδιαμφισβήτητη ποιότητα της Τόμπκινς (23π, 12ριμπ, 7ασ) που αγωνίστηκε για μεγάλο διάστημα με τραυματισμό και η τρομερή εμφάνιση της αναγεννημένης Ιγνατίου (21π) ήταν αρκετά για να δώσουν στην ΕΘΑ τη νίκη.

Η ομάδα της Έγκωμης γυρίζει πλέον σελίδα και επικεντρώνεται στην προετοιμασία της για τους αγώνες με την Αναγέννηση Γερμασόγειας.

Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στη Λεμεσό την Τετάρτη 4/3 ενώ ο δεύτερος αγώνας στη Λευκωσία την Κυριακή 8/3.

Με το τι είδαμε μέχρι σήμερα στο Γυναικείο Πρωτάθλημα αναμένουμε δύο καυτές αναμετρήσεις, που θα καθηλώσουν τους φίλους της καλαθόσφαιρας. Δύο ντέρμπι τα οποία θα δώσουν στην ομάδα που θα προκριθεί ένα εισιτήριο για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος.

Image


Coffee House