Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας προς Βασιλειάδη: “Να αναβληθεί το Απόλλων-Ολυμπιακός”

0

Την αναβολή του αγώνα Απόλλων – Ολυμπιακός ζητά με επιστολή στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας.

Ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης με επιστολή στον Υφυπουργό Αθλητισμό, Γιώργο Βασιλειάδη,  ζήτησε τη μετάθεση του αγώνα Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός, που ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή (26/02, 17:00), για την Καθαρά Δευτέρα (27/02).

Αναλυτικά:

“Κύριε Υφυπουργέ,

Oπως είναι γνωστό, την Κυριακή 26/2/2017 έχει προγραμματισθεί ο αγώνας Απόλλων – Ολυμπιακός. Την ίδια ημέρα όμως πραγματοποιείται η μεγάλη παρέλαση του πατρινού καρναβαλιού.

Επειδή υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να σημειωθούν επεισόδια, όπως προ ετών είχε ξανά συμβεί στην πόλη, με αποτέλεσμα η πόλη για αρκετή ώρα να βρίσκεται στο έλεος του πετροπόλεμου και άλλων εκτρόπων με σοβαρούς τραυματισμούς, καταστροφές βιτρινών των καταστημάτων κ.ά, σας παρακαλούμε όπως αναβληθεί ο αγώνας για τη Δευτέρα 27/2/2017. Στην πόλη υπάρχουν οργανωμένοι σύνδεσμοι φιλάθλων από αντίπαλες ομάδες με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Επιπλέον, λόγω της παρέλασης, οι φίλαθλοι δεν θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα ενώ η Αστυνομική δύναμη την ώρα εκείνη θα έχει εστιάσει την προσοχή της στην ομαλή διεξαγωγή της παρέλασης του πατρινού καρναβαλιού”.