Έχει αρχηγό η ΑΕΛ!

0

Όποιος παρακολούθησε τα παιχνίδια της φετινής ΑΕΛ,πολύ εύκολα καταλαμβαίνει τον σημαντικό ρόλο του αρχηγού της ομάδας Μάριου Μονιάτη.

O νεαρός αρχηγός της ΑΕΛ,μπήκε από νωρίς στα δύσκολα,αφού στα 23 του μόλις χρόνια χρήστηκε ως αρχηγός μιας ομάδας που τα περασμένα χρόνια είχε για αρχηγούς ιερά τέρατα της Κυπριακής καλαθόσφαιρας.

Γιώργος Θυρώτος,Γιώργος Παλάλας,Μιχάλης Κουνούνης είναι μερικά από αυτά.

Κατά την άποψη μας, ο Μάριος μέχρι στιγμής διανύει την καλύτερη του χρονιά και παρά το νεαρό της ηλικίας του χαρακτηρίζεται από το ώριμο,έξυπνο αλλα και γεμάτο πάθος παιχνίδι του.

Γέννημα θρέμμα της μεγάλης σχολής των ακαδημιών της ΑΕΛ,παρέμεινε εκεί στα δύσκολα της βασίλισσας,και σίγουρα φέτος αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες,στα χέρια του Μάρκου Ασωνίτη ο οποίος τον γνώριζε από μικρή ηλικία,από την προηγούμενη του θητεία ως προπονητής της ΑΕΛ.

Οι ώμοι του Μάριου Μονιάτη αντέχουν,άλλωστε δεν ξεχνάμε ότι αυτόν διάλεξε ο Γιώργος Παλάλας,για να του παραδώσει τη φανέλλα του,πριν από 3 χρόνια στην τιμητική του.Και σίγουρα έκανε την σωστή επιλογή.Η ΑΕΛ έχει βρει τον νέο της αρχηγό για την επόμενη δεκαετία,πράγμα πολύ σημαντικό για οποιαδήποτε ομάδα.