“Είμαστε στον σωστό δρόμο-Για να κατακτήσεις έναν τίτλο πρέπει να το πιστέψεις…”

0

Ο προπονητής της καλαθοσφαιρικής Ανόρθωσης, Αντώνης Κωνσταντίδής μίλησε στην Digital TV και την εκπομπή “Στην Κερκίδα” με τον Αντώνη Κατσαρό, για τη νίκη επί του Κεραυνού.

Image

“Η αλήθεια είναι ότι ήμασταν λίγο κουμπωμένοι πριν από το παιχνίδι, λόγω της κακής εμφάνισης που είχαμε στο τελευταίο μας παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ”.

“Το ερωτηματικό ήταν αν θα μπορούσαμε ν’ αντιδράσουμε σωστά μετά την κακή εμφάνιση αλλά και την νίκη στο τέλος της ημέρας, όπως ήρθε. Από την άλλη το ελάχιστο των ημερών για να προετοιμαστούμε για ένα τέτοιο παιχνίδι”.

“Η σημασία της νίκης είναι κυρίως βαθμολογικής σημασίας, με τον Κεραυνό είμαστε δύο παρόμοιες ομάδες. Είχαμε τόσο καλή απόδοση γι΄ αυτό και πήρε διαστάσεις θριάμβου… Είναι μια νίκη που μας αφήνει στην 1η θέση, είμαστε στον σωστό δρόμο λίγο πριν από τα πλέι οφ. Για να κατακτήσεις έναν τίτλο, χρειάζεται αρκετή προσπάθεια αλλά και να το πιστέψεις…”.

“Οι μαχητές μας δίνουν μια άλλη διάσταση στην λέξη υποστήριξη. Είναι το κάτι άλλο, μας δίνουν απίστευτη δυναμική. Τους δίνω τα συγχαρητήρια, ήταν εξαιρετική και στην συμπεριφορά τους. Μας δίνουν άλλη δυναμική στην προσπάθεια διεκδίκησης του τίτλου”.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ


Image
Coffee House