Ειρήνη Περικλέους: Η 17χρονη Κύπρια που εντυπωσιάζει στο Voice/”STEAL” από τον Σάκη (vids+pics)

0

Η 17άχρονη Κύπρια τραγουδίστρια Ειρήνη Περικλέους έχει εντυπωσιάσει με την παρουσία της στο Voice κοινό και κριτές

Η πρώτη της εμφάνιση στα «blind auditions» καθήλωσε τους κριτές με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη να… κερδίζει στο… νήμα τους Σάκη Ρουβά και Πάνο Μουζουράκη που κονταροχτυπήθηκαν για χάρη της.

Στο εισαγωγικό της βίντεο, όπου την ακούσαμε να ερμηνεύει με το βιολί της το «Fairytale» του Αλεξάντερ Ρίμπακ από τον διαγωνισμό της Eurovision, η Ειρήνη είπε ότι τα μουσικά της ερεθίσματα προήλθαν από τη μητέρα της που ήταν καθηγήτρια βιολιού.

Στο εισαγωγικό της βίντεο το νεαρό κορίτσι αποκάλυψε πως δυο είναι οι συμβουλές που κρατάει από τη μητέρα της, «Το βιολί να μην το αφήσεις ποτέ γιατί μπορεί κάποτε να σου χρησιμεύσει» και «όταν πέφτεις να βρίσκεις τη δύναμη να σηκώνεσαι και να μην παρατάς τα όνειρά σου». Η Ειρήνη επέλεξε την ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη.

Στη σκηνή του «The Voice» τραγούδησε το «I put a spell on you» και έπαιξε και βιολί.

Έχοντας προκριθεί στα Knockouts η πανέμορφη Κύπρια συνεχίζει να κερδίζει τις εντυπώσεις.

Η νεαρή Κύπρια, τραγουδίστρια, Ειρήνη Περικλεους πέρασε στα «battles» του The Voice of Greece με steal από τον Σάκη Ρουβά .

Πολλοί τη θεωρούν ως πιθανή νικήτρια του παιχνιδιού. Δεν έχουν κι άδικο… Θα το δούμε σύντομα στις οθόνες μας.

Εμείς είμαστε εδώ και θα τη στηρίζουμε.

Να σημειώσουμε πως ο πατέρας της, Ανδρέας Περικλέους, λατρεύει το μπάσκετ και είναι φίλος του CyprusBasket. Οπότε διπλή η επιθυμία μας να κερδίσει!

Δείτε φωτογραφίες:

Σπύρος Βραχλιώτης vs Ειρήνη Περικλέους | Battles

Star Balm