Εκεί στη Euroleague πάτε καλά;

0

Δεν καταλαβαίνουν τίποτα οι υπεύθυνοι της Euroleague – Το CB αναλύει

Αυτά μόνο στη Euroleague γίνονται! Μόνο εκεί κλείνουν τα αφτιά τους σε ό,τι συμβαίνει και κάνουν του… κεφαλιού τους.

Η διοργανώτρια αρχή της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης μοιάζει να είναι εκτός τόπου και χρόνου.

Ο Μπερτομέου και οι συνεργάτες του κλεισμένοι σε κάποιο δωμάτιο, χωρίς ενημέρωση για όλα όσα συμβαίνουν στον πλανήτη.

Δεν εξηγείται αλλιώς η απόφασή τους να απορρίψουν το αίτημα του Ολυμπιακού και το ματς με την Αρμάνι θα γίνει κανονικά στο Μιλάνο (12/3, 21:00).

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να απορρίπτουν τις προτάσεις της ΚΑΕ Ολυμπιακός είτε να αναβληθεί η αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο την Πέμπτη (12/3) είτε να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο, την ώρα που έχει αποφασιστεί η αναστολή των πτήσεων από και προς τη Βόρεια Ιταλία λόγω του κορωναϊού! Ωστόσο η Euroleague είχε άλλη γνώμη καθώς απεφάνθη πως να μην κάνει δεκτό ένα από τα δύο αιτήματα του Ολυμπιακού (αλλαγή έδρας ή αναβολή) υπογραμμίζοντας πως το ματς θα γίνει κανονικά στο Μιλάνο κεκλεισμένων των θυρών.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να μην καταλαβαίνουν πως δεν είναι να παίζεις με τέτοια θέματα, την ώρα που η UEFA, η οποία διαχειρίζεται εκατοντάδες εκατομμύρια και τα μοιράζει στις ομάδες, δείχνει πιο ελαστική και πιο σοβαρή.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να μην βλέπουν πως ολόκληρη η  Ιταλία έχει μπει σε… καραντίνα, το Μιλάνο αποτελεί Νο. 1 έστια του κορωναϊού στην Ευρώπη και έχει μετατραπεί σε «κόκκινη ζώνη».

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, κύριε Μπερτομέου!