ΕΚΤΑΚΤΟ: Γιατί προσγειώθηκε αναγκαστικά το αεροπλάνο με τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ

0

Διαβάστε τους λόγους της αναγκαστικής απογείωσης του αεροσκάφους που επρόκειτο να μεταφέρει τους οργανωμένους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ στην Ελβετία! – Πρόβλημα με το αεροπλάνο

Image

Όπως πρώτο αποκλαύψε το CyprusBasket σε αναγκαστική προσγείωση στην οποία υποχρεώθηκε το αεροσκάφος που μετέφερε φίλους του ΑΠΟΕΛ στην Ελβετία.

Όπως αναφέραμε νωρίτερα: το αεροσκάφος που απογειώθηκε από το αεροδρόμιο της Λάρνακας με προορισμό τη Βασιλεία, παρουσίασε πρόβλημα και προχώρησε σε αναγκαστική προσγείωση στην Πάφο.

Σε αυτό επέβαιναν 80 επιβάτες, στην πλειοψηφία τους οπαδοί του ΑΠΟΕΛ που αναχώρησαν για να παρακολουθήσουν τον αποψινό αγώνα του Europa League μεταξύ Βασιλείας-ΑΠΟΕΛ.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες το αεροπλάνο εμφάνισε ένδειξη για αποσυμπίεση στην καμπίνα επιβατών στα 20 λεπτά μετά την απογείωση του και εσπευσμένα ο πιλότος ζήτησε έκτακτη επιστροφή και προσγείωση στην Πάφο.

Αυτό ήταν το πιο κοντινό αεροδρόμιο και η προσγείωση πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ασφάλεια δεδομένου πως οι υπηρεσίες του αεροδρομίου είχαν ενεργοποιήσει τα προβλεπόμενα σχέδια για περιπτώσεις έκτακτων περιστατικών.

Ακολούθως οι επιβάτες αποβιβάστηκαν, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητοι τεχνικοί έλεγχοι στο αεροσκάφος.

Οι 150 επιβάτες μεταφέρονται τελικά με λεωφορεία πίσω στο αεροδρόμιο Λάρνακας, αφού η διαδικασία ελέγχου αναμένεται να κρατήσει για αρκετές ώρες.

Τις προσεχείς ώρες θα ληφθεί στη Λάρνακα θα η απόφαση σχετικά με το αν θα αναχωρήσουν εκ νέου με άλλη πτήση ή αν επιθυμούν να ακυρώσουν το ταξίδι τους.


Image
Coffee House