ΕΚΤΑΚΤΟ: Wild card στην πρωταθλήτρια Κύπρου δίνει η Ευρωλίγκα

0

Ο Τζόρντι Μπερτομέου αποφάσισε να δώσει wild card στην πρωταθλήτρια Κύπρου για την Ευρωλίγκα της επόμενης χρονιάς – Τεράστιο κίνητρο για Κεραυνό και ΑΕΚ!

Άνοιγμα στην Κύπρο θέλει να κάνει η Ευρωλίγκα γι’ αυτό και ο Τζόρντι Μπερτομέου έλαβε μια απόφαση-έκπληξη δίνοντας «εισιτήριο» για την διοργάνωση της επόμενης αγωνιστικής περιόδου σε μια κυπριακή ομάδα που θα πληροί τα κριτήρια.

Ποια θα είναι αυτή; Μα εκείνη που θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα.

Αντιλαμβάνεστε πως οι τελικοί της ΟΠΑΠ Basket League μεταξύ του Κεραυνού και της ΑΕΚ αποκτούν μια ιδιαίτερη σημασία καθώς η ομάδα που θα επικρατήσει θα αγωνιστεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.

Αυτό σημαίνει πως τη νέα χρονιά είτε ο Πάρις Παπαέλληνας είτε ο Βασίλης Σέλλας θα βρίσκονται του χρόνου στην Ευρωλίγκα αντιμετωπίζοντας μεγαθήρια του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Είτε ο Χριστόφορος Λειβαδιώτης είτε ο Νικόλας Παπαδόπουλος θα τεθούν αντιμέτωποι με προπονητές όπως ο Πάμπλο Λάσο, ο Τσάβι Πασκουάλ, ο Δημήτρης Ιτούδης και ο Ετόρε Μεσίνα.

ΥΓ: Μακάρι να μην ήταν πρωταπριλιά (πετυχημένο δεν νομίζετε;).
ΥΓ1: Μακάρι κάποια στιγμή όλοι οι αρμόδιοι να «αγκαλιάσουν» την καλαθόσφαιρα στην Κύπρο ώστε να φτάσουμε στο επίπεδο να έχουμε έναν εκπρόσωπο στην Ευρωλίγκα.
ΥΓ2: Μακάρι και κάποια στιγμή η Ευρωλίγκα να γίνει μια δίκαιη διοργάνωση που θα μπορούν να διεκδικήσουν την είσοδό τους σε αυτή οι πρωταθλήτριες ομάδες όλων των χωρών.
ΥΓ3: Μέχρι όλα τα «μακάρι» μας να γίνουν πράξη προσέξτε τους εαυτούς σας, αγαπάτε τον πλησίον σας και το μπάσκετ.
ΥΓ4: Το Cyprusbasket γράφει ψεύτικες ειδήσεις μόνο την πρωταπριλιά. Για κάποιους είναι πρωταπριλιά κάθε μέρα.
ΥΓ5: Χρόνια πολλά σε όλους τους ψεύτες (ξέρετε εσείς)…