«Έλεγα πως θα τον κάνω μια μέρα να βάλει την πράσινη φανέλα και τα κατάφερα»

0

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε για την επιθυμία του να φέρει τον Αταμάν στον Παναθηναϊκό.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός μίλησε στη συνέντευξη Τύπου του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» και στάθηκε στην παρουσία του Εργκίν Αταμάν στον πάγκο της ομάδας, τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, την Εφές, αλλά και τον Λάσο που θέλει να ανεβάσει επίπεδο τη Μπάγερν.

«Ευχαριστώ τις τρεις ομάδες και τις διοικήσεις τους και τους προπονητές τους, απάντησαν άμεσα θετικά στην πρόσκλησή μας. Προσπαθούμε κάθε χρόνο το επίπεδο του τουρνουά να είναι υψηλό. Θα χαίρεται ο Παύλος Γιαννακόπουλος με αυτό που γίνεται. Είναι σοκ και δέος να βρίσκομαι εδώ ανάμεσα σε αυτές τις ομάδες. Η Εφές με τις Ευρωλίγκες και τους τίτλους που πήρε, ο Λάσο και η Μπάγερν για το ανώτατο επίπεδο

Για τον Εργκιν τι να πω. Ερχόταν κάθε φορά εδώ με την μπλε φανέλα και έλεγα “Θα τον κάνω μια μέρα να βάλει την πράσινη και το κατάφερα”. Και τον ευχαριστώ. Ευχαριστώ πάρα πολύ και τον Ζέλικο και να έχει η εγγονή του μια ζωή γεμάτη υγεία. και ευτυχία. Πάνω από όλα η οικογένεια, αυτό με έχει μάθει η ζωή. Και μετά το μπάσκετ.

Ελπίζω να έχουμε ένα πολύ ωραίο τουρνουά, μακριά από τραυματισμούς μέσα σε αθλητικά πλαίσια και ο καλύτερος να κερδίσει», ήταν τα λόγια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

gazzetta.gr