Επανέρχεται ο Ζήνωνας για το κλειστό γήπεδο

0

Επανέρχεται ο Ζήνωνας με νέες φωτογραφίες από το κλειστό γήπεδο του Γυμνασίου «Πετράκη Κυπριανού», στις οποίες αναδεικνύουν την κατάσταση του γηπέδου μετά τις βροχές.

Αναλυτικά:

«Επανερχόμαστε με φωτογραφίες του Σαββάτου από το κλειστό γήπεδου του Γυμνασίου Πετράκη Κυπριανού οι οποίες δείχνουν καλύτερα την κατάσταση του γηπέδου μετά τις βροχές.
Ως σωματείο νιώθουμε την ανάγκη να απολογηθούμε προς τους γονείς των παιδιών αλλά και στη φιλοξενούμενη μας ομάδας του Αχιλλέα Καϊμακλίου καθώς ο πρώτος χρονικά αγώνας ήταν για τις Ακαδημίες Κ-12. Σκεφτείτε τώρα το σκηνικό, παιδάκια 10-11-12 χρονών με τους γονείς τους να φτάνουν στο γήπεδο και να αντικρίζουν αυτή την κατάσταση. Και η λύση στο πρόβλημα; Οι προπονητές μας να φορτώνονται τους πίνακες του σκορ και των 24’’, οι γονείς να φορτώνουν τα παιδάκια πίσω στα αυτοκίνητα, οι διαιτητές και η γραμματεία και να μετακομίζουν σε άλλο γήπεδο με όση καθυστέρηση προκαλεί αυτό στην δική τους ημέρα αλλά και στους υπόλοιπους αγώνες της ημέρας.
Θέλουμε να σας ενημερώσουμε πως κάθε χρόνο στέλνουμε επιστολές και ενημερώνουμε για το πρόβλημα (τόσο στο Πετράκη Κυπριανού όσο και στο Λυκείου Μακαρίου που γίνονται οι περισσότερες προπονήσεις μας) αλλά αυτό παραμένει άλυτο.
Ελπίζουμε μέσα από τη δημοσιοποίηση αυτών των εικόνων και της ταλαιπωρίας που υφίστανται κάθε χρόνο όσοι ασχολούνται με το άθλημα μας (αθλητές, γονείς, φίλαθλοι, διαιτητές, γραμματεία κλπ.) να ευαισθητοποιηθούν οι αρμόδιοι και να λυθεί το πρόβλημα».