Επίδειξη δύναμης από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

0

Με άλλους δύο αγώνες συνεχίστηκε το πρόγραμμα στο πρωτάθλημα καλαθόσφαιρας ανδρών στον Πανεπιστημιακό Αθλητισμό.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο πέρασε με δυσκολία από τη Λεμεσό κερδίζοντας το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο με 68-58 στο Λύκειο του Αγίου Ιωάννη. Την ίδια στιγμή, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας συνέχισε στο ίδιο τέμπο και με νίκη επί του Frederick με 94-46 στρογγυλοκάθισε στη θέση της κορυφής.

Τεχνολογικό – Ευρωπαϊκό 58-68

Με δυσκολία πέρασε από τη Λεμεσό το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο. Οι περσινοί πρωταθλητές έφυγαν με το διπλό, το οποίο τους κρατά στο κόλπο του τίτλου. Η ομάδα του Γεωργακούδη εμφανίστηκε με απουσίες, ωστόσο αυτό δεν της στέρησε το ροζ φύλλο αγώνος. Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι έκαναν μεγάλη προσπάθεια, ωστόσο στο τέλος έμειναν από δυνάμεις. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο. Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο μπήκε καλύτερα στον αγώνα, ωστόσο στο β’ δεκάλεπτο, το Ευρωπαϊκό αντέδρασε και το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες στα ίσα 37-37. Στο ίδιο τέμπο κύλησε και το γ’ δεκάλεπτο, με το Ευρωπαϊκό να προηγείται με έναν πόντο. Στο τέλος όμως, το Ευρωπαϊκό με δυνατή άμυνα και σκορ, κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ και να πάρει ένα δύσκολο διπλό.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 25-19, 12-18, 12-13, 9-18

Παν. Λευκωσίας – Frederick 94-46

Επίδειξη δύναμης από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Ο κόουτς Λούης Σιακαλλής μοίρασε τον χρόνο σε όλους τους καλαθοσφαιριστές και η ομάδα του έφτασε με ευκολία στη νίκη επί του Frederick. Ο αγώνας δεν αξίζει ιδιαίτερου σχολιασμού, καθώς οι δύο ομάδες είχαν μεγάλη διαφορά ποιότητας. Από το πρώτο δεκάλεπτο, οι γηπεδούχοι επέβαλαν πλήρως τον ρυθμό τους και στο ημίχρονο βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 50-18. Η επανάληψη έμοιαζε με τυπική διαδικασία, με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας να παίρνει ένα εύκολο τρίποντο και τους φιλοξενούμενους να κρατούν τις εμπειρίες και να βλέπουν τη συνέχεια.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 25-12, 25-6, 25-13, 19-17

Coffee House