ΕΠΙΣΗΜΟ: Η Ακαδημία μπάσκετ Chalkanor Suns είναι ΕΔΩ (pics+vids)

0

Ιστορική μέρα ήταν η Πέμπτη 8/9 για το Σωματείο του Χαλκάνωρα. Η δημιουργία της Ακαδημίας μπάσκετ από το ιστορικό σωματείο του Χαλκάνωρα είναι γεγονός! Και το όνομα αυτής… Chalkanor Suns.

Το «παρών» στην πρώτη συγκέντρωση έδωσε ο ιδρυτής της Ακαδημίας, Νεοκλής Θεοχαρίδης που στην ομιλία του ανέφερε πως υλοποίησε την ιδέα του πατέρα του Νίκου Θεοχαρίδη, πρώην προέδρου του Σωματείου.

Όπως ανέφερε, στόχος της Ακαδημίας είναι τα παιδιά να αγαπήσουν το μπάσκετ από νεαρή ηλικία και να παραμείνουν στον αθλητισμό. Επίσης, τόνισε πως ότι γίνεται μια νέα προσπάθεια και απαιτείται υπομονή από όλους τους γονείς, τα παιδιά αλλά και την Ακαδημία ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της.

Συμπλήρωσε ότι επειδή είναι ο πρώτος χρόνος της λειτουργίας της Ακαδημίας βασικός στόχος είναι να ενταχθούν στις τάξεις της παιδιά ηλικίας από 8 μέχρι 14 ετών και να βρεθούν περισσότεροι κλειστοί χώροι.

Διευθυντής της Ακαδημίας θα είναι ο αθλητής της ΑΕΚ Λάρνακας, Άρης Κορωνίδης «Living Legend» της κυπριακής καλαθόσφαιρας, ενώ προπονητής θα είναι ο παίκτης του Αχιλλέα, Ανδρέας Χειμώνας, ένα από ανερχόμενα ταλέντα του μπάσκετ στην Κύπρο.

Ο Δήμαρχος Ιδαλίου, Λεόντιος Καλλένος χαιρέτισε με θέρμη την προσπάθεια που γίνεται και υποσχέθηκε ότι θα σταθεί δίπλα στην Ακαδημία του Χαλκάνωρα για ό,τι χρειαστεί.

Ο πρόεδρος του Σωματείου, Λοΐζος Παπαλοΐζου, ανέφερε από την πλευρά του ότι πρόκειται για μια πολύ σημαντική ημέρα για τον Χαλκάνωρα καθώς ξεκινά μια καινούρια πορεία για τα παιδιά της περιοχής, ενώ στάθηκε και στη σημασία του να αθλούνται ώστε να απομακρυνθούν από άσχημες συνήθειες.

Ο υπεύθυνος Τύπου της ΚΟΚ, Ανδρέας Χριστοφή εκπροσώπησε την Ομοσπονδία και χαιρέτισε την προσπάθεια που γίνεται προκειμένου να επεκταθεί η κυπριακή καλαθόσφαιρα στο Δαλί και την ευρύτερη περιοχή. Η Ομοσπονδία στηρίζει τη συγκεκριμένη προσπάθεια και παροτρύνει τα παιδιά και τους γονείς τους να εμπιστευτούν την Ακαδημία των Chalkanor Suns.

Οι μέρες και οι ώρες λειτουργίας της Ακαδημίας είναι οι ακόλουθες:

Δευτέρα: 16:00 – 18:00
Τετάρτη: 16:00 – 18:00
Πέμπτη: 16:00 – 18:00
Σάββατο: 10:30 -11:30

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CyprusBasket.net (@cyprusbasket)